מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשה ליאנונימית24/09/2011
אני בת 13 וכבר תקופה של יותר משנתיים שאני במצב מאד קשה,יהיה אולי נכון לציין שעברתי משהו לפני שנתיים שגרם למה שאני מרגישה היום,
התחושות הן תחושות של עצבות,חרדה,פחד ועוד המון תחושות שקשורות למצב,
עברתי מספר רב של מטפלים,הייתה תקופה שהייתי אצל פסיכיאטרית והיא הבחנה שאני בדכאון,קבלתי תרופה שלא עזרה וכלום בעצם לא עוזר.
אני מיואשת,עכשיו אני מטופלת אצל שתי מטפלות במקביל,פסיכולוגית ומטפלת במרכז שהוא יותר חברתי (מרכז לנוער שיש בו גם שיחות אישיות) ואיכשהו עכשיו אני מרגישה שמשהו מתחיל לקרות אבל יש המון עליות וירידות ואני מרגישה שכלום לא יציב,שאני לא מצליחה להביע את עצמי מספיק טוב ושיש משהו שלמרות שאני מדברת ומדברת נשאר תקוע בפנים ולא באמת משתחרר ואני לא מצליחה להבין מה זה,
מה לא בסדר אצלי?
מה אני צריכה לעשות כדי שמשהו יעזור?
האם בכלל משהו יכול לעזור?
אודה לתגובתכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לי - תגובה
שי ציון27/09/2011אנונימית שלום. אני יכול לחשוב על הרצון שלך שמשהו בתוכך ישתחרר ואתו תחושת המועקה והעצב שאת מרגישה בתוכך מצד אחד, ומהמצד השני חווית האכזבה שהדבר שאת כל כך רוצה לפרוק נשאר עדיין תקוע בתוכך. אני רוצה להגיד לך שנדמה שאת בדרך הנכונה ולמרות שההתקדמות היא אטית משהיית רוצה ומשאירה אותך עדיין עם כאב, נשמע שאת בדרך להקל על עצמך באמצעות הטיפול והתמיכה לה את זוכה. אני מציע לך בחום שתשוחחי על התחושה שלך עם הפסיכולוגית אולי תגלי שיש ביכולתה לסייע לך גם בתחושת התקיעות אותה את מתארת וכך לא תהיי עם תחושה זו לבדך.שי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)