חרדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות
    חסויה
    24/09/2011

שלום ,אני בת 16 בזמן האחרון יש לי חרדה ואני מתעצבנת מכל דבר , בקשר לחרדה : כשהייתה לנו מלחמה בדרום הייתי כל הזמן רועדת כשהיו אזעקות ואחרי הבומים .. מאותו יום מכל רעש או בום קטן אני נבהלת ורועדת אם זה צלחת שנשברה או סתם משו שנפל... ובקשר לעצבנות : כל דבר קטן אני מעצבן אותי כשאני מתעצבנת הרגל שלי מתחילה לרעוד , סתם נגיד אמרו לי משהו כמו : שלום , תשבי בכיסא , אני מתעצבנת מזה ואני לא יכולה להפסיק .. הלוואי והייתי יכולה להפסיק עם זה
    הרופאה שלי רשמה לי קלמנרבין טבליות -רציתי לדעת למה הוא משמש ?
    אני ממש אשמח אם תעזרו לי :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות

הוספת תגובה

• חרדות - תגובה

קרן בן הגיא
    26/09/2011

שלום לך מבולבלת,

את מספרת על אירועים מאוד קשים שהיית עדה להם, וכיום גם כאשר הם אינם מתרחשים, שאריות שלהם מייצרות אצלך תגובה נפשית חריפה בצורה של רעידות ועצבנות - ניתן גם לקרוא לכך תגובה פוסט טראומטית. אני מניחה שהרופאה שנתנה לך את הטבליות קלמנרבין חשבה כך. טבליות אלו משמשות לצרכי הרגעה של מתחים וחרדות. האם התרופה אכן עוזרת לך?
    אני רוצה להמליץ לך לפנות ולקבל עזרה נפשית. יש באיזור מגורייך בדרום מרכז לבריאות הנפש שם תוכלי לקבל תמיכה נפשית מקצועית ממטפלים שפוגשים יום-יום אנשים כמוך עם תגובות נפשיות שנובעות מהמלחמה בדרום. אולי תצליחי באמצעות טיפול להשתחרר מאותם פחדים ובהמשך לכך גם מהעזרה התרופתית. את עוד צעירה.
    שיהיה בהצלחה. את מוזמנת להמשיך לכתוב. קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו