מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדותחסויה24/09/2011
שלום ,אני בת 16 בזמן האחרון יש לי חרדה ואני מתעצבנת מכל דבר , בקשר לחרדה : כשהייתה לנו מלחמה בדרום הייתי כל הזמן רועדת כשהיו אזעקות ואחרי הבומים .. מאותו יום מכל רעש או בום קטן אני נבהלת ורועדת אם זה צלחת שנשברה או סתם משו שנפל... ובקשר לעצבנות : כל דבר קטן אני מעצבן אותי כשאני מתעצבנת הרגל שלי מתחילה לרעוד , סתם נגיד אמרו לי משהו כמו : שלום , תשבי בכיסא , אני מתעצבנת מזה ואני לא יכולה להפסיק .. הלוואי והייתי יכולה להפסיק עם זה
הרופאה שלי רשמה לי קלמנרבין טבליות -רציתי לדעת למה הוא משמש ?
אני ממש אשמח אם תעזרו לי :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות - תגובה
קרן בן הגיא26/09/2011שלום לך מבולבלת,
את מספרת על אירועים מאוד קשים שהיית עדה להם, וכיום גם כאשר הם אינם מתרחשים, שאריות שלהם מייצרות אצלך תגובה נפשית חריפה בצורה של רעידות ועצבנות - ניתן גם לקרוא לכך תגובה פוסט טראומטית. אני מניחה שהרופאה שנתנה לך את הטבליות קלמנרבין חשבה כך. טבליות אלו משמשות לצרכי הרגעה של מתחים וחרדות. האם התרופה אכן עוזרת לך?
אני רוצה להמליץ לך לפנות ולקבל עזרה נפשית. יש באיזור מגורייך בדרום מרכז לבריאות הנפש שם תוכלי לקבל תמיכה נפשית מקצועית ממטפלים שפוגשים יום-יום אנשים כמוך עם תגובות נפשיות שנובעות מהמלחמה בדרום. אולי תצליחי באמצעות טיפול להשתחרר מאותם פחדים ובהמשך לכך גם מהעזרה התרופתית. את עוד צעירה.
שיהיה בהצלחה. את מוזמנת להמשיך לכתוב. קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)