בעיה לזכור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה לזכור
    נועה
    25/09/2011

אני בת 16 ותמיד הייתי מעופפת כזה כמו אמא שלי אני שוכחת כל מיני דברים בכל מיני מקומות למשל את המפתחות בבית או את הפלאפון אצל חברה ואני גם שוכחת דברים אחרים
    כאילו אני ממש מעופפת בקטע הזה, יש לי חבר ואנחנו שוכבים ואני תמיד אומרת לו שהוא יקנה את הקונדומים כי אני ככל הנראה אשכח, כאילו זה חשוב לי אבל אני מתעסקת בכל מיני דברים בית ספר, חוגים וצופים וכמעט שוכחת...אז עכשיו דברנו שאולי אני אתחיל לקחת גלולות והוא ממש רוצה וגם אני כבר מתה להעיף את הקונדום אבל כאילו אני כנראה אשכח גם את הגלולות ואז בכל מקרה צריך קונדום כל הזמן
    יש פה בנות שיש להן בעיה לזכור גלולות או בנות שבסוף מצאו שיטות להסתדר עם הגלולות ולזכור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה לזכור

הוספת תגובה

• בעיה

נועה
    27/09/2011

טוב אז עוד לא ענו לי אני בנתיים מחכה רק עוד משהו, שמעתי שיש שירות כזה שמקבלים סמס כל יום וזה אמור להיות בחינם לגלולות מסוימות נקרא מזכירונט איך אפשר לבדוק לאיזה גלולות זה מתאים כי נראה לי שזה משהו שיכול לעזור לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה - תגובה

קרן בן הגיא
    28/09/2011

הי נועה,
    את כותבת על הקושי שלך לזכור דברים באופן כללי ובאופן ספציפי על הקושי לזכור בנוגע לקונדומים והגלולות. ונשמע שכבר התעניינת בכל מיני פתרונות שיכולים לסייע לך לזכור ולא לשכוח את המשימה היומיומית הזו, שתגן עליך מפני כניסה להריון.
    אם נשאר ברמה הפרקטית- חשוב גם לערוך בדיקות דם לגילוי איידס ומחלות מין אחרות בטרם מקיימים יחסי מין ללא קונדום, כפי שאת בוודאי יודעת, הגלולות אינן מגינות מאלו וכדאי לך להישמר.
    אך אני תוהה עם עצמי לגבי מה שתיארת- שאת שוכחת. ואני שואלת האם קיים לכך קשר לאיזושהי אמביוולנטיות שיש לך לקיום יחסי המין, או איזשהו קשר ליחס שלך לחבר שלך. את מאוד צעירה. לא כתבת מאיזה גיל התחלת לקיים יחסי מין איתו או בכלל. האם את נהנית, או שאולי כואב לך. האם את נמשכת אליו והתדירות מתאימה לך.
    שווה לברר עם עצמך מה היסודות הטמונים של השכחה החוזרת הזו, אולי תגלי דברים מפתיעים. וזה מעבר כמובן למציאת שיטות לזכירת הגלולות שמתאימות לך (אולי לשים ליד מברשת השיניים, או ליד המיטה..). שיהיה בהצלחה וחג שמח. קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו