נמאס לי נמאס לי כבר מהכל !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נמאס לי נמאס לי כבר מהכל !
    חסויה
    27/10/2011

כתבתי לכם בפעם שעברה אבל אני חייבת לכתוב שוב , כי אני כבר לא יכולה לחיות עם זה יותר כשאני מתעצבנת אני מגיע למצב שאני נופלת על הרצפה ופשוט בוכה אחרי כל כך הרבה כעס אני כבר לא יודעת מה לעשות :(
    ויש עוד דבר אחד ילדה אחת מהכיתה שלי יום אחד עשתה את עצמה כאילו היא מורה ולא קלטתי את זה והיא כאילו מתקשרת אליי , אחרי כמה זמן שדיברתי עם אותה ילדה , קלטתי שעובדים עליי שרוצים לעשות לי רע .. מאותו יום אני לא מאמינה כבר לאף אחד פשוט לא מאמינה ..
    אני שוקלת להיות "ילדה רעה" כמו שאומרים המבוגרים : לשתות וודקה לעשן לעשות קעקוע בכל מיני מקומות [ חייבת לציין שאני לא כזאת ]... אוף אני לא רוצה אבל אני כבר לא יודעת מה לעשות , אני גם מתחילה לרעוד מכל דבר אמא שלי הביאה לי קלמנרבין טבליות , הם עזרו לי בפעם הראשונה אבל בפעם השנייה שזה היום לא עזרו לי בכלל לא נרגעתי בכלל , ואוי אני לא יודעת מה לעשות אני כבר הצעתי לאמא שלי שאני רוצה ללכת לפסיכולוג , היא אמרה בגלל המצב הכלכלי הקשה שיש לנו אי אפשר יש איזשהו טיפול שאני צריכה לעשות ? הלוואי וכל זה יגמר מתישהו :'(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נמאס לי נמאס לי כבר מהכל !

הוספת תגובה

• נמאס לי נמאס לי כבר מהכל ! - תגובה

קרן בן הגיא
    27/10/2011

שלום לך,
    כתבת הרבה על התגובות שלך- מתעצבנת, נופלת על הרצפה ובוכה, רעד. אני מניחה שאלו תגובות שנותנות ביטוי לכאב נפשי פנימי קשה, למועקה, לחרדה ולייאוש.
    קראת לעצמך מבולבלת ואני תוהה על שבחרת להגדיר את עצמך באופן זה. שכן נדמה שאת בתוך תוכך, ויש לציין עם הרבה בגרות, יודעת שאת זקוקה לעזרה של איש מקצוע כדי לדבר ולמצוא פתרונות פנימיים להקלה על הסבל ולהתמודדות טובה יותר עם מה שעובר עלייך. נדמה מדברייך שאת יודעת שלהיות "ילדה רעה" זהו "פתרון" זמני בלבד שיוביל אותך למקומות כאובים יותר, ואולי את חושבת לעצמך שזו תהיה דרך טובה להראות להורייך עד כמה את זקוקה לעזרה.
    מאחר ואת כותבת על מצב כלכלי קשה, אני רוצה להציע לפנות למרכזי בריאות הנפש - שם ניתן לבקש טיפול פסיכולוגי ללא עלות. יש תחנות שכאלו בכל איזור בארץ. אם תכתבי את מקום מגורייך אוכל להפנות אותך באופן יותר ספציפי.
    את מוזמנת להמשיך להגיב בפורום. קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

חסויה
    29/10/2011

מקום מגוריי הוא אופקים [ליד באר שבע ]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נמאס לי נמאס לי כבר מהכל ! - תגובה

קרן בן הגיא
    01/11/2011

הי,
    מצאתי מספר מרכזים שיכולים להיות עבורך מקום טוב לקבלת טיפול פסיכולוגי ללא תשלום. מאחר ואת מתחת לגיל 18 - תהייי מחוייבת לידע את הורייך ולקבל את הסכמתם וחתימתם לטיפול.
    שירות פסיכולוגי באופקים: 08-9960572

מרפאה לבריאות הציבור באופקים: 08-9982304

מרכז טל- מרפאה לבריאות הנפש בבאר שבע: 08-6282770

הפוך על הפוך בקריית גת (מרכז צעירים): 054-9773830

שיהיה בהצלחה. קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

חסויה
    05/11/2011

תודה רבה !! (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו