נכנסת לדיכאון בגלל אהבה בלתי אפשרית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכנסת לדיכאון בגלל אהבה בלתי אפשרית
    אנונימית
    15/11/2011

היי אני בת 15,אני לא יודעת מה לעשות זה מכניס אותי כבר לדיכאון ... אני חושבת שאני מאוהבת קשות במורה שלי לספורט.
    אני לא נראת כמו ילדה בת 15 לפחות זה מה שהאנשים שמכירים אותי אומרים לי , ואני יודעת שהוא בחיים לא ישים לב אלי אבל הוא ממש עושה לי את זה ..
    דוגמא : כשאני משחקת כדורגל אני תמיד עם גופיה או שאני תמיד חייבת שהוא ישים לב
    אלי .(הוא מאמן אותי ועוד כמה בנות כדורגל)
    אני רוצה להוציא אותו מהראש שלי ואני לא יודעת איך ...
    אם יש לכם דרכיייםם שוווטטטטט ..............
    תודהה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נכנסת לדיכאון בגלל אהבה בלתי אפשרית - תגובה

שי ציון
    18/11/2011

לצערי אין לי דרך להוציא את המורה לספורט מראשך ואפילו נדמה כי אם רק אנסה להוציאו מראשך הוא יתפוס מקום רחב יותר. זאת, כיוון שההתאהבות שלך היא לא מעשה מחושב שאפשר לשכנע אותך לחדול ממנו אלא הרגשה שממלאת אותך וקשורה להרבה מאוד גורמים שונים ומשונים שמתקיימים כעת אצלך. יחד עם זאת, אני מניח שהמורה אינו הדמות המתאימה לך לקשר זוגי בגלל השוני הרב ביניכם, שככל הנראה לא יאפשר לו להיות עבורך איש קרוב שתחושי אתו שפה משותפת כפי שתהיה לך עם בני גילך.
    לכן, אני לא מאמין שאצליח לשכנע אותך, אלא אומר שהאחריות על כך שלא ייווצר קשר היא על המורה שלך, שאמור לשמור על כללים ברורים שמחייבים כל מורה ואינם מאפשרים קשר בין מורה לתלמיד. למעשה אני אומר לך כי ככל הנראה שהקשר לא יתממש.
    יחד עם זה, ההרגשה הכואבת אותה את מרגישה, כאשר אינך מצליחה לקבל את תשומת הלב אותה היית מעוניינת לקבל, כנראה תוביל אותך בהמשך (אני מקווה) להתאהבות אחרת ואפשרית יותר שאולי תאפשר בשבילך גם קשר אמיתי.
    את מוזמנת להמשיך ולהגיב. שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו