מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאוהבת בשחקן מפורסםכרמית23/11/2011
שלום
אני בת 15 ומאוהבת מאוד בשחקן צעיר ומפורסם. קראתי עכשיו שיש לו חברה והוא עובר לגור איתה וזה עושה אותי מאוד עצובה. בא לי לבכות כל היום ולהסתגר בחדר אבל כל החדר שלי פוסטרים שלו וזה עושה לי עוד יותר רע. מה לעשות? להמשיך לאהוב אותו וזה יעבור או פשוט להחליט להוציא אותו מחיי ולפרק את כל הפוסטרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוהבת בשחקן מפורסם - תגובה
קרן בן הגיא24/11/2011הי כרמית,
אני שומעת את האכזבה בדברייך כשגילית שהשחקן המפורסם עבר לגור עם חברתו לחיים.. ואולי אפילו הכעס "איך הוא עשה לי את זה?.."
אני חושבת לעצמי שהוא בוודאי מייצג, כמו עבור נערות רבות בגילך, מצד אחד דמות מוכרת ו"קרובה", שניתן לאסוף פרטים ואפילו אינטימיים על החיים שלו ואפילו לדמיין שיום יבוא ותפגשו.. ואולי גם את תהיי מפורסמת.. אך זוהי גם במידה רבה אשליה, של משהו קרוב כשהוא למעשה כל כך רחוק. מעניין מה היה קורה אם היית מכירה אותו במציאות- אולי היית מגלה שאת בכלל לא מעוניינת..
את מציגה שתי אפשרויות מאוד קיצוניות בהתמודדות עם המידע שהגיע לידייך לגבי השחקן המפורסם - או למחוק אותו או להמשיך לאהוב אותו. אני חושבת שהפתרון הוא להמשיך לאהוב אותו אך גם לקבל את אי השוויוניות בכך שאת מכירה אותו דרך דפי העיתון או המחשב והוא לא מכיר אותך ואולי גם לא יכיר בעתיד.
את מוזמנת להמשיך להגיב. קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)