נשוי התאהב בי- אני במצוקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשוי התאהב בי- אני במצוקה
    שיר
    29/11/2011

בבקשה! אני חייבת עזרה דחוף. ...אני ממש לא יודעת מה לעשות. אני בלחץ,
    אדם נשוי התאהב בי והוא אומר לי את זה. קשה לי אני גם אוהבת אותו והוא אדם טוב שמתיחס. מקשיב . מבין. נעים לי בחברתו.. הוא מורה שלי למשהו .. ומלמד אותי שיעורים.. תמיד הוא. רמז לי כל מיני רמזים והיה אומר כל מיני משפטים, מדבר איתי על החייםהפרטייםשלו... פעם קודמת הוא עצר פתאום באמצע בשיעור ובתחיל לנשק אותי .. הרגשתי עם זה רע מאוד.. אני לא רוצה להיות בתפקיד המגעיל הזה של אחת ש.... אבל אני מרגישה שזה לא בשליטה שלי. שהמעשים שלי מתגלגלים ואין לי שליטה... הייתי מאוד מסוייגת... מצד אחד חיבקתי... ומצד שני הורדתי את ידיו ממני כי הרגשתי שזה לא בסדר.. אני רוצה לעצור את הגלגל הזה אבל לא יודעת איך .. אני כל היום בוכה... מצטערת פתאום שאני כ"כ יפה ומושכת...תמיד שמרתי על עצמי ... אפילו חבר לא היה לי כי לא רציתי קשר לא למטרה רצינית ופתאום....... תעזרו לי בבקשה...מה לומר לו?????? ואיך??? סדרך עדינה שהוא יקבל את זה וגם אני ???????? אווווווף...תענו דחוף. יש לי מחר שיעור איתו ואני לא יודעת מה לומר.......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשוי התאהב בי- אני במצוקה

הוספת תגובה

• אני פשוט חייבת להגיב

דנה
    01/12/2011

שלום לך,

ראיתי שלא קיבלת תגובה עדיין, וחשוב לי להגיד לך בהקדם האפשרי לבטל את השיעור.

המורה שלך הוא המבוגר ובעל הסמכות, והוא מנצל את הכוח שלו לרעה. האחריות היא עליו! זו לא אשמתך בכלל! זה לא קשור לעובדה שהוא נשוי, למרות שגם זה מעיד על האופי שלו. אם תמשיכי עם זה זה לא יוביל למקומות טובים. אני לא אגיש לך להתייעץ עם מבוגר , אבל חשוב שתפסיקי את השיעורים איתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה

שיר
    01/12/2011

קודם כל ... תודה שהגבת... זה אחרת כשאני יודעת שאני לא לבד...את צודקת... אבל חשוב לי שתדעי שלא קרה פה שום דבר שהיה נגד רצוני...או יותרנכון; לאחר שביטאתי חוסר רצון.... הלחץ שלי הוא בגלל שאני מתה לומר לו שנפסיק עם זה ושיפזיק לפנטז עלי ולדבר על מניות. זה לא אני ולא מתאים לי. אבל בשיעורים אני מרגישה שאני מאבדת שליטה קצת על עצמי... אני רוצה לדעת מראש מה לומר לו. ואז לסגור לגמרי את הסיפור הזה... כי אם לא אהיה החלטית , אז הוא לא יוותר עלי.
    . מנסיון! כבר איזה פעמיים אמרתי לו שאני לא חושבת שזה מתאים. שיספר לי על יחסיו עם אשתו ועל פורנו שהוא רואה ועל כמה שאני יפה וחכמה ובוגרת מאוד לגילי ושהוא אף פעם לא הרגיש ככה. למשהי ..... וכו וכו..
    אז הוא הפסיק לתקופה והיה ממשיך לרדוף אחרי....
    תביני!

אני יכולה לבטל את השיעור אבל אז ארגיש שיש פינה שלא סגרתי אותה עדיין ואני רוצה שיהיה ברור גם לי וגם לו שאין מצב שיהיה ביננו קשר שקשור למיניות. עם כל זה שאני נמשכת להיות בחברתו.. ואת זה אני לא יודעת איך לומר לו.
    בבקשה תגיבו מהר... הוא אמור להתקשר היום לקבוע שיעור ואני רוצה שזה יהיה השיעור האחרון... איך אני עושה את זה?????? ......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצבת גבולות

דנה
    01/12/2011

איך עושים את זה? באסרטיביות וביטחון עצמי. פשוט אומרים לא!! שכרת אותו לעזור לך ללמוד. הוא עובר את הגבול. את לא מרגישה בנוח ולכן את מפסיקה את השיעורים.
    זה שאת לא מרגישה בנוח להיות איתו לבד זו מספיק טובה להפסיק את השיעורים. אם יש לך מערכת יחסים טובה ופתוחה עם אימך את יכולה לשתף אותה בזה.אני במקומך לא הייתי נפגשת איתו יותר. השיעור האחרון היה צריך להיות בפעם הראשונה שהוא חצה את הגבול. את לא צריכה עוד בלבול. זה גם ככה גיל מבלבל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה, רציתי לומר גם ש...

שיר
    01/12/2011

דנה! את מקסימה ונותנת לי כח! . כ"כ צודקת.... את נותנת לי גם להרגיש מה שהבנתי בשכל....
    אני יעשה את זה.. למרות שזה קשה גם לי... תיקון קטן; אני מרגישה מאוד טוב בחברתו אבל לא מרגישה טוב עם עצם העניין שזה אדם נשוי ואין לנו מצב לעתיד משותף... ושזה יכול לגרום עוול לאישתו ... המוסריות והערכיות שבי לא נותנת לי לאפשר מצב כזה.....
    שלא תטעי... אמרתי הרבה פעמים "לא" לגברים שהתחילו איתי רק בגלל שידעתי מראש שהם לא מתאימים לי ( לא בוגרים, אופי לא מתאים, מצומצמי אופקים ושאיפות לא תואמות, רוצים רק.. וכו) מהרבה סיבות שבעולם...
    הצעת לי לשתף...אז תרשי לי לספר לך שאמנם הקשר שלי עם אימי הוא טוב אבל לעולם ל! לא אספר לה... כיוון שהיא מקסימה אך לא ממש יודעת לשמור סוד.... ואבא שלי : הדמות שלו לדעתי רק סיבכה את התמונה.. לא. הוא לא יודע כלום. אבל, אין לי איתו קשר. הוא אדם קשה. ממורמר. והדמות של אבא אוהב ומבין די חסרה לי בחיים ואולי זו הסיבה שקרה מה שקרה... לא יודעת. אולי חיפשתי איזה "אבא" שאני לא קיבלתי.....
    ככה שאני מרגישה ממש לבד... ולכן כתבתי פה... מבינה?!
    עברתי הרבה בחיים ... לא מכחישה... ואולי זה מה שהביא אותי למצוא שפה עם גדול ממני בהרבה ולראות את החיים אחרת....
    אני יעשה מה שאמרת ויעדכן אותך איך זה התפתח .....
    ושוב; תודה תודה תודה.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשוי התאהב בי- אני במצוקה - תגובה

קרן בן הגיא
    02/12/2011

הי שיר יקרה,
    אני מבינה את הדחיפות ואת הציפייה שלך לתשובה מהירה, ומניחה שהתאכזבת.. אבל שמחתי לראות שקוראי הפורום הגיבו לך באריכות.
    לא ידוע לי גילך, אך נדמה לי מדברייך שאת צעירה מ18 שנים.
    חשוב שתדעי שהתנהגותו של המורה אינה מקובלת ואסורה לפי החוק. וזאת משום שהוא בוגר ואת קטינה (כנראה), ומשום שהוא המורה שלך וניתן לחשוב שקשה להתנגד לרצונו בשל היותו המורה שלך.
    כתבת שאינך יכולה לשתף את אימך ואת אביך. האם יש דמויות אחרות משמעותיות בחייך כמו דודה, אחות גדולה, יועצת? חשוב שאדם מבוגר יהיה מעורב ויוכל לתת לך את התמיכה לה את זקוקה כדי להפסיק את מה שמתחיל לקרות!
    במידה ואין דמות כזו אני רוצה להציע לך, על מנת שלא תאלצי להתמודד לבד, להרים לי טלפון ונחשוב יחד כיצד ניתן לומר לו ומה כדאי לעשות. את יכולה לפנות גם במייל הפרטי אם את חשה יותר בנוח.
    054-5572217
    [email protected]
    מצפה לשמוע ממך. קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו