מחשבות נורמליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחשבות נורמליות
    טלי
    05/12/2011

המשאלות שלי: לחלות במחלה סופנית, למות בדרך טראגית בגיל צעיר או להתאשפז במוסד לחולי נפש. כמובן, שיש לי גם את החלומות הרגילים של בת שבע עשרה.. להיות מפורסמת להרוויח מלא כסף ושטויות.. אבל כל פעם עולה לי השאלה בראש אם גם אצל אחרים זה ככה? אם לצד החלומות הרגילים יש גם את הפחות נעמים, שקשה להודות בהם.
    אף אחד לא מראה שום דבר,כולם מתנהגים כרגיל, אבל זה בעצם מה שאני עושה אז אין לי דרך לדעת. אני חברותית עם כולם וממש סבבה כלפי חוץ, אף אחד בחיים לא ישים לב לזה אם אני לא אספר. אני פשוט רוצה לדעת אם זה נורמלי המחשבות האלה ומאיזו סיבה הן צצות.. ואם הם לא נורמליים אז מה זה אומר עליי..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחשבות נורמליות

הוספת תגובה

• תשובה

דני
    08/01/2012

אף על פי ש"נורמליות" הוא נושא מורכב.
    אני לא חושב שיש ספק בכלל שלרצות לחלות במחלה סופנית או להתאשפז בבית חולים לחולי נפש הינו דבר לא נורמלי לגמריי.
    לרוב האנשים אין מחשבות כאלה.
    אבל מחשבה זו מחשבה השאלה אם זה מה שאת באמת רוצה..ואם כן אז זה כבר בעיה שאני לא אתיימר להבין אותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחשבות נורמליות - תגובה

קרן בן הגיא
    08/01/2012

הי טלי.
    את מתארת את עצמך כילדה "רגילה" עם חלומות להיות מפורסמת ולהרוויח מלא כסף וזה נשמע לי כוח חי, חיובי ובוער. ולצידו מתקיים כוח אחר, הרסני, של למות, לחלות, להשתגע. אני מניחה שמתקיים בתוך נפשך פנימה, בלי יכולת להיות מודעת לכך הרבה, איזשהו קונפליקט בין שני כוחות אלו, כאשר נשמע כי שכוח החיים גובר על האחר וטוב שכך!
    להפתעתך אולי, זהו מערך כוחות המתקיים בכולנו במידה כזו או אחרת, אך לא כולם יכולים להיות ערים לכך ולהבחין בסוגי המשאלות השונים.
    אני מציעה לך, אם יש באפשרותך, לפנות לטיפול נפשי, שם תוכלי בסביבה בטוחה, שמבינה ולא שופטת מחשבות ומשאלות מסוג זה, לבדוק את מקור הפנטזיות הללו, מתי הן מופיעות ואולי להקל עליך מסבלן, שכן הן יכולות לגרום לכאב נפשי רב..
    שיהיה בהצלחה. את מוזמנת להמשיך לכתוב. קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו