שלום. אני בת 15

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום. אני בת 15
    הדר
    29/12/2011

ורוצה לברוח מהבית בגלל התעללות מינית ומכות מאבי החורג. היועצת והצוות בבית הספר לא עוזר לי, כי הוא מאמין לאמא שלי שאני ממציאה הכל. למי לפנות? אם אני אפנה ללשכת הרווחה תוך כמה זמן יוציאו אותי מהבית, ולאן? האם אפשרי שידאגו לי תוך כמה שעות. אני לא רוצה להיות יותר רגע בבית, אני סובלת שם מאוד. אני שוקלת גם להתאבד. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום. אני בת 15

הוספת תגובה

• שלום. אני בת 15 - תגובה

שי ציון
    01/01/2012

הדר שלום, אני מבקש שתצרי איתי קשר לסלולרי שלי על מנת שנבדוק כיצד אוכל לסייע לך" 050-7315325. שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה, זה לא היה אמיתי.

הדר
    05/01/2012

זה קרה לי כשהייתי ילדה. רציתי לדעת איך יכולתי לשנות את ההסטוריה שלי. סליחה אם דאגת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה, זה לא היה אמיתי. - תגובה

שי ציון
    07/01/2012

הדר הי, אפשר להבין את הרצון לשנות היסטוריה מכאיבה וטוב שפנית לפורום שכן יש לנו ניסיון במצבים מסוג אלו שתיארת וגם רצון לסייע. ייתכן באמת שאחד מהרגשות שעלו אצלי כלפי הפניה שלך היא דאגה, אך אולי יש בכך דבר טבעי כלפי תיאור של המציאות המכאיבה אותה תיארת? במידה ואת מעוניינת את יכולה ליצור איתי קשר במייל שלי: [email protected] ונחשוב יחד על כיוונים לסייע לך.שי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו