מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מצב כלכליילדה15/01/2012
אני חושדת בהורים שלי שהם במצב כלכלי מאוד קשה. בזמן האחרון הם כבר לא קונים בשר ועוף בסופר והם גם מגבילים אותי יותר בפלאפון ובנסיעות באוטו.
אבל הם לא מספרים לי שום דבר. וזה מעצבן.. מה לעשות? אני רוצה לדעת... ואולי לעזור גם, אני בשנה האחרונה ללימודים ואני גם עובדת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב כלכלי - תגובה
שי ציון17/01/2012הי, נדמה כי את מבינה שדבר מה השתנה בתוך הבית בהבט הכלכלי אך את שואלת את עצמך עד כמה עמוק הקושי עימו מתמודדים הורייך. נשמע כי את והורייך נמצאים בעמדה שונה. בעוד את מעוניינת לדעת יותר הם מבקשים לשמר חלק מהמידע בינם לבין עצמם. לשינוי לרעה במצב כלכלי יש השפעה על ממדים רבים בחיים: מתח, חרדה, קושי להכיר בעוצמת הקושי, בושה ועימה רצון להסתיר, פגיעה בתחושת היכולת למלא את התפקיד המיועד להורה וחשש מפני ההשלכות על שאר בני המשפחה. כל אחד מבני הבית מגיב בדרך הייחודית לו.
אני רוצה להציע לך שתי הצעות: האחת, לשאול את הורייך את השאלות שאת מעלה באתר ואולי לומר להם שחשוב לך להיות חלק מהמאמץ להתמודד עם האתגר הכלכלי. השניה, אם מתאפשר לך להפעיל שיקול דעת בנוגע להוצעות אני מאמין שכך את תתרמי את חלקך.
מעבר לכך, לעיתים כאשר המצב מעורפל המחשבות שלנו לוקחות אותנו לתסריטים קיצוניים, אני מקווה שתקבלי את המידע שמשמעותי עבורך, אולי דרך ההתמודדות עם הקושי הכלכלי בו ייתכן ומצויה משפחתך יתאפשר לך דווקא לגלות בעצמך (ולהורייך) צדדים בוגרים ומשמעותיים שיתרמו לך בדרכם הייחודית.שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)