מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הייאליסון22/02/2012
אוקיי אז יש לי בעיה..
אני בשנה האחרונה (כיתה י"א), ממש מתרחקת מאנשים, ממש!
אף פעם לא הייתי טיפוס כזה חברתי אבל הייתה לי תקופה שהייתי דיי מוקפת באנשים וזה פשוט עבר. נשארו לי רק חבר שלי וחברה טובה שלא לומדת איתי ואנחנו בקושי מתראות עקב הלחץ בלימודים.
אני כאילו.. חושבת שהסובבים לא מספיק טובים בשבילי, שזה נורא אירוני, ואני ממש רוצה שמישהו יסביר לי את האירוניה, מישהו עם ניסיון בכל הבעיות האלה - אירוני כי אני עם ביטחון עצמי והערכה עצמית נורא נמוכים.
אני לא אוהבת בעצמי כמעט וכלום, ברצינות! אני לא מבינה איך אפשר בכלל להנות איתי רוב הזמן.
הדיכאון שאני נמצאת בו הוא ממש כבד ואין בעיה אחת עיקרית שמעסיקה אותי ממש, אני פשוט מוצאת את עצמי יושבת בכיתה, שומעת מוזיקה, מנגבת דמעות בשקט, מקווה שלא ישימו לב, אבל עם זאת כלכך רוצה שישימו לב.
יש לי עוד כל כך הרבה מה להגיד, אבל אין טעם לפתוח עכשיו את סיפור חיי.
עוד פחות מחודש יש את המסע ישראלי בביה"ס שלי,
עכשיו אני חושבת ככה:
אין לי חברים בשכבה, אני לא אוהבת בכלל את ישראל, יש לי פוביה מדבורים וכל מיני עוקצניים למינהם, אני לא אוהבת טבע בכלל - יש לי סיבה לצאת?
כולם אומרים כמה שזו חוויה משנה וטובה וכייפית ואני פשוט לא רואה איך אני אהנה.
מה כדאי לי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי - תגובה
שי ציון27/02/2012ג'ני הי, נדמה לי שבזמן הנוכחי את מתקשה להרגיש דברים טובים בכלל ובאנשים סביבך בפרט. את מתארת אוסף של רגשות כואבים, שנוכחים אצלך וכאילו מסתירים את חלקים אחרים. אני יכול לחשוב שבזמן הזה לא קל לך להתקרב לאנשים ואולי כך את מרחיקה את האפשרות שיווצר מפגש קרוב, כיוון שבמפגש קרוב את עשויה לחוש פגיעה ואולי אף לא רצויה. חכמינו כבר אמרו "הפוסל במומו פוסל" וככל הנראה ידעו משהוא על נפש האדם... במילים אחרות נראה שכעת את מרגישה עצמך עם מיעוט כוחות ואולי כך את מונעת מעצמך התמודדות שהיא מעבר לכוחותייך.
אני מציע לך לפנות לדמות טיפולית בסביבתך (כגון יועצת), שכן ניתן לעזור לך לשאת את כובד המעמסה הנפשית, וסייע לך לראות שוב את החלקים שאת אוהבת בעצמך, שנדמה כי הטשטשו בעת הזאת. כמובן שאת יכולה להמשיך ולהגיב בפורום. שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)