בהמשך למה קורה בגיל 18

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהמשך למה קורה בגיל 18
    אוראל
    04/05/2012

תודה על תשובתך,
    לגבי גבולותי ,זה לקחת אחריות בחלק במטלות הבית כמו לשטוף כלים מידי פעם להוציא את הכלבה,שצריך לבקש ממנה מספר פעמים,ויש הרבה מאוד דברים שאני עושה במקומה מבלי להגיד לה. שאינם נעשים ואם הם נעשים בחלקם זה אחרי בקשות רבות שעליהן היא מתלוננת וואומרת שבגלל זה היא לא נמצאת בבית רוב הזמן. קשה לי להאמין, כי גם שהיא בבית היא מסתגרת בחדרה מדברת בטלפון והיא מודיעה לי שהיא בטלפון למען לא הפריעה לה. זה יוצר אווירה עכורה ומתח מיותר.
    אודה על התייחסותך.
    תודה

אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בהמשך למה קורה בגיל 18

הוספת תגובה

• בהמשך למה קורה בגיל 18 - תגובה

קרן בן הגיא
    07/05/2012

שלום אור.
    זו דינמיקה מורכבת שבה את מגדירה מסגרת וגבולות מסויימים וכדאי שיהיה בך הכוח לשרוד את המתקפות של הבת על מה שאת מגדירה.
    חלק מהדרך לגייס את הכוחות לשרוד את זה מצוי בהבנה שזו תקופה שכזו. ושזה בסופו של תהליך לטובת הבת. העמידה על המסגרת, מתן החופש בתוכה וגם הקבלה של המרד וההתנגדות.
    אני מניחה שזה קשה פי כמה כשאת צריכה להתמודד עם הכל לבדך.
    שיהיה בהצלחה. מוזמנת להגיב וגם לא להישאר לבד. קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אוראל
    10/05/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו