מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאילנה21/05/2012
רציתי בבקשה לברר האם אני יכול להתקשר למשטרה ולהתלונן על חשד שיש לי על כך ששכני מכה את בנו בן ה-15? החשד שלי לא מבוסס. אני מתבסס רק על מה שאני שומע מעבר לקיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
שי ציון22/05/2012אילנה הי,
נדמה לי כי לשאלתך קיים חלק משפטי הנוגע למידת הוודאות שבשלה מותר לזעיק משטרה על מנת לבדוק חשד להתעללות בקטין. כדי לברר את החלק המשפטי אני מניח שרצוי לפנות לפורומים רלוונטים.
יחד עם זאת, אני רוצה להתייחס לחלק הנפשי בו את חוששת כי מעבר לקיר מתרחש אירוע אלים נגד נער צעיר ואת נעה בין הרצון לסייע לאותו נער שייתכן הוא קורבן לאלימות לבין רגישות הנושא וההכרה כי במידה ואין אלימות מעבר לקיר, יחווה אותו נער (ואותה משפחה) חדירה מבהילה למרחב המשפחתי. כמו כן, אולי גם קיים חשש למעורבות שלך עם משפחה בה אלימות מהווה דרך התנהגות מקובלת, שלנוכח אירועי התקופה האחרונה, עלולה להיות מופנת גם אלייך.
לצערי, אין לי תשובה ברורה למצב המורכב בו את נמצאת. אך להבנתי, אם לאחר בירור שתעשי עם עצמך,תביני כי קרוב לוודאי שהנער חווה אלימות, המעשה הנכון והאנושי הוא לערב גורמי אכיפת החוק.שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)