מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה למנהלת הפורום האישהש.27/06/2012
נוח לי יותר לכתוב לאישה.
אני בת 16. פעם מישהו ניסה לאנוס אותי, ובעטתי לו בביצים. הוא התפתל מכאבים. ברחתי...
מבחינה חוקית הייתי בסדר. אין לי גם טראומה גדולה.
אבל אני רוצה לספר לך כאישה אל אישה:
לא נוח לי עם זה שבעטתי לו בביצים.
אולי בגלל שזה נורא כאב לו. אולי בגלל שכשהייתי קטנה אמרו לי לא לפגוע לגברים בביצים. (גם לך אמרו את זה?). לא יודעת למה למה אני מרגישה ככה. תוכלי לעזור לי להבין את זה?. זה חשוב לי.
ועוד שאלה אישית אליך, כאישה חכמה ועובדת סוציאלית:
אם מישהו יתקוף אותך, תנסי לבעוט לו בביצים?. בבקשה תעני מעבר ל"אני אעשה הכל כדי להגן על עצמי". אני שואלת במפורש אם תבעטי לו בביצים.
סליחה עם השאלות הביכו אותך, אבל חשוב לי שתעני עליהן מהר וברצינות. בבקשה...
אגב, את מקסימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה למנהלת הפורום האישה - תגובה
קרן בן הגיא27/06/2012שלום ע.
אני מבינה שהיה לך "לא נוח לבעוט לו בביצים" וכאדם וגם כאישה אני חושבת שחשוב ששמרת על עצמך. כשאת כותבת "לא נוח" למה את מתכוונת?
זהו פורום של תמיכה נפשית ולכן אני מזמינה לשתף במה שמטריד עד כדי כך וגורם לסבל ולכך אגיב.
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)