מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשר אלים באינטרנטדנה04/08/2012
שלום רב,
כשהייתי בת 13 קיבלתי הודעה בסקייפ מבחור מסינגפור. התחלנו להתכתב. היה נפלא לתרגל את האנגלית שלי עד שאמרתי לו שאני אוהבת אותו. הוא שיתף איתי פעולה עד שגיליתי שהוא נשוי ומצפה לילד מאשתו והפסקתי את הקשר. זו הייתה האהבה הראשונה שלי. עברתי מאוד קשה את השקר הזה והיו לי אפילו נסיונות אובדניים. היום ארבע שנים אחר כך הוא מופיע מדי פעם ברשת וכותב לי. בין אם משפטים מיניים ובין אם איומים וקללות.אין בי היכולת משום מה לחתוך את החבל הזה. מצאתי את הכתובת של אשתו וכתבתי לה לעזרה לסיום ההתכתבות החולנית הזו. בתגובה הוא ענה לי שהוא פרסם תמונות שלי בחצי עירום באתר פורנו שאכן שלחתי לו מזמן, וכתב עליי. זה מלחיץ אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר אלים באינטרנט - תגובה
שי ציון07/08/2012דנה הי, האינטרנט הוא מקום בו אנשים יכולים לשאול זהות מבלי לחשוף חלקים אמיתיים ולא מושכים בעצמם ומנגד אפשר להתאהב בדמות חלקית ודימיונית שנדמה כי היא טובה יותר מכול הדמויות המציאותיות שיש בהן טוב ורע.במילים אחרות, התאהבת בדמות וירטואלית וכאשר התגלה האדם המציאותי הפער היה גדול ומכאיב.
נדמה שיש בקשר חלק שאינו בריא לך אך עם זאת לפעמים נמשכים גם לצדדים שאינם בריאים וייתכן שגם לך יש משיכה לחלק שלמעשה פוגע בך בתוך קשר זה ומקשה על סיומו. מעט דומה למצב של התמכרות.
אני מציא לך להעזר בדמות בוגרת בסביבך על מנת שתסייע לך לעשות את המעשה הנכון שהוא לסיים את הקשר. זה יכול להיות הורה או יועצת בבית הספר, שכן מעבר להיבט הנפשי נדמה שיש למעשים שאת מתארת גם צד פלילי (למיטב הבנתי) שהיה רצוי להתייעץ לגביו עם עורך דין או איש משטרה. חשוב לי להדגיש, כי מתקבל רושם שבקשר הזה יש תוקפן אלים ויש קורבן וזו את, ואת צריכה מישהו מסביבך שיעזור לך להגן על עצמך מפני התוקפן ואולי גם מפני צדדים בנפש שלך שמכאיבים לך. את מוזמנת להמשיך לפנות. שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)