מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ נפשי.פחד ממחלותאנונימי07/08/2012
שלום אני בן 14 ואני מרגיש על הפנים בחודש וחצי האחרונים.אני פוחד ממחלת הסוכרת נעורים הבנתי שזה כבר לא אפשרי אבל עדיין..אני מרגיש לא טוב מהלחץ.בימים הראשונים כמעט התעלפתי והיו לי בחילות חזקות ולא הייתי רעב בכלל בבוקר לא יכולתי לראות אוכל! אחרי כמה ימים הלכתי לרופאה והיא אמרה לי שאני בתת משקל והיא אמרה לי שאני חייב לאכול ובגלל זה אני מרגיש ככה היא אמרה לי שהכל אצלי תקין ואין לי חוסר ברזל והלחץ דם הכל תקין! אכלתי עליתי 2 קילו ב5 ימים ולא עזר! אני עדיין הרגשתי ככה כעבור כמה ימים התווספו גם החולשה והעייפות יש ימים שיש לי ויש ימים שאין לי את כל מה שצייתי עכשיו.אחר כך ירדו החוסר תיאבון ובחילות אבל לא לגמרי. אני גם מרגיש שהידים שלי והראש שלי כבדים וחלשים שהייתי בחול 10 ימים לא התרכזתי בזה,וזה כאילו נעלם עד שנזכרתי בזה אני גם מפספס מפגשים עם הכיתה כי אני אומר לעצמי מה אני לא מרגיש טוב אז אני לא ילך.ושנזכרתי בחול לפעמים אז התחלתי להרגיש לא טוב אבל לא התרכזתי בזה והבנתי שזה רק לחץ.עכשיו אני מרגיש כבדות בראש ובידים לפעמים כשאני קם אני רואה הכל כהה וחייב להשען במשהו בשביל לא להתעלף קצת רועד בידים שלשלתי איזה 4 ימים ואז זה נעלם ופעם בשבוע ככה יש לי בחילות רק שאני נזכר בזה יש לי בחילות. אני מרגיש על הפנים מה לעשות בשביל שזה יפסיק איך להירגע עם זה ולתת לדבר הזה לצאת מהגוף שלי אני רק חושב שמהלחץ הטורדני הזה היה לי מחלות! איך אני יוציא את זה!? בבקשה עזרה אני כבר חודש וחצי סוחב את זה אני לא יכול עם זה יותר אפילו שזה השתפר עדיין!! אני לא יכול ! תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ נפשי.פחד ממחלות - תגובה
שי ציון09/08/2012הי, אתה מתאר מכלול של תחושות הנעות בין הפיזי לנפשי. כיוון שבפורום זה הדגש הוא על החלק הנפשי עצתי לך היא להיפגש עם פסיכיאטר שיבחן את הסימפטומים שאתה מרגיש ויראה האם הוא יכול לסייע לך. במידה והכיוון הוא יותר נפשי ישנן תרופות שיכולות לסייע לך. כמו כן, אני מציע כי תפנה לפסיכולוג על מנת ותיהיה לך תמיכה בהתמודדות שאתה חווה בעת הזאת ובמידה והמרכיב הנפשי הוא משמעותי, השיחות עם המטפל יסייעו לך.
יחד עם זאת, עלייך להשלים בירור רפואי כולל (בתוך זאת פסיכיאטר) על מנת לאתר את מקור קשייך. אתה מוזמן להמשיך להגיב. שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)