תעזרו לי זה חשוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעזרו לי זה חשוב
    נוי
    12/08/2012

אז ככה אני בת 14 ויש לי אח בן 17 הוא עובד עד 8 בערב וההורים שלי עובדים מ7 בערב עד 2 בלילה .. אז זה התחיל שאח שלי חזר מהעבודה .. ומכוון שאנחנו אחים הוא הולך עם בוקסר בבית ואני עם מיני שורט וחולצת בטן .. אז ישבנו וראינו טלויזיה אחרי שהוא חזר מהעבודה וראיתי שהאיבר המין שלו עומד .. והוא כל הזמן הסתכלת עליי נורא התביישיתי ..
    ואז אח שלי פשוט קפץ עליי והתחיל לשחק עם השדיים שלי וזה התפתח ליחסי מין כמובן שלא השתמשנו באמצעי מניעה כי זה בהפתעה ואז אחרי כל כמה ימים שהוא חוזר מהעבודה הוא אומר לי "יאלה מהר אנלי את כל הזמן " וזה נהפך להרגל .. ואני מצד אחד מרגישה נורא כי אני עושה את זה בגילי ועוד עם אח שלי (חשוב להזכיר שבפעמים האחרות אח שלי השתמש בקונדום ) זה דיי מביך אותי .. : \ אבל מצד שני אני כל כך אוהבת את זה .. זה נותן לי הרגשה טובה וכיף לי לעשות את זה במיוחד עכשיו שלשנינו אין חבר\ה .. ואני כל הזמן מאוננת ולא מפסיקה לחשוב מתי הוא יחזור ונעשה את זה .. אנני מתתביישת בעצמי אבל דדוקא עכשיו לקראת הלימודים אני לא ממש טובה והיחיסים שלי עם ההורים לא משהו אז זה הדבר היחיד שגורם לי הנאה ..
    וגם ניסיתי להתאבד אבל לא העזתי .. תעזרו לי עד שאח שלי באילת שבוע עם חבריו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תעזרו לי זה חשוב

הוספת תגובה

• אני לא טובה בכל הכותרות האלה...

עדן
    20/08/2012

בהתחלה לא ידעתי ממש איך להגיב אבל אני חושבת שאת חייבת לעצור את זה לפני שיהיה מאוחר מידי.שניכם עוד צעירים מידי לכל זה שלא לדבר שאתם גם אחים וזה הולך למקום ממש לא טוב.למרות שיכול להיות שאת נהנת מזה ושזאת הדרך שלך להתרחק ממה שעובר עליך זאת לא הדרך הנכונה!ואת צריכה לעצור את זה לפני שזה יצא משליטה.איך ההורים שלך יגיבו לזה?מה יקרה הלאה? את חייבת לחשוב על כל זה.את צעירה ואת צריכה למצוא לך חבר ולנהל מערכת יחסים בריאה ורגועה,לצאת לבלות עם חברות כל דבר רק לא זה בסופו של דבר זה יגמר באסון.אני לא יודעת למה אף אחד אחר לא הגיב כי זה באמת עניין רציני ובגלל זה בחרתי להגיב למרות שאני לא מומחית אבל איך כל זה התחיל?למה אח שלך התנהג מוזר פתאום?אולי יש משהו שמעיק עליו?נראה לי שחשוב שתדברי איתו ואם יקרה משהו תתקשרי לעזרה למספר הראשון שיוצא לך(במקרה והוא יגיב בכל מיני צורות)
    אין לי ממש מה להוסיף אבל את באמת חייבת לעסות סטופ שנייה ולהבין מה עובר עליך,עליו ואולי כדאי שתפני לתיפול אצל מומחה ותספרי על מה שקרה או עם ההורים או עם כל אחד שעולה על דעתך אבל לא סתם אחד מישהו שאת יכולה לסמוך עליו באמת ולכן עדיף מישהו מקצועי.
    מקווה מאוד שעזרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעזרו לי זה חשוב - תגובה

קרן בן הגיא
    24/08/2012

שלום נוי.
    אני מתנצלת על ההמתנה הארוכה לתגובה. אני מאוד שמחה שבכל זאת קיבלת תגובה מהקוראים.
    את מתארת מצב מאוד מורכב שלך ושל אחיך - שנכם נמצאים בגיל ההתבגרות שבו יש התעוררות מינית מוגברת, מגלים את איבר המין ולמה הוא מסוגל וזה מרגש ומסקרן. נשמע שגם את וגם אחיך מגלים זאת אחד עם השנייה וכנראה מצליחים להינות מכך. עם זאת כתבת בסיום דברייך שאת מתביישת בעצמך ואף שניסית להתאבד ואני מבינה מכך שהמצב לא נוח לך ואולי אף נבע מבדידות, מרצון להרגיש חום, תשומת לב וקירבה למישהו.
    אני מסכימה עם התגובה הקודמת לי שהמצב הזה צריך להיפסק באופן מיידי! את צעירה מאוד גם לקיום יחסי מין ובטח שלא עם אח שלך. נשמע גם שאת מסתכנת בכניסה להריון.
    אני תוהה האם תצליחי לעצור את ההתרחשות בניכם לבדך או שלא תהיה ברירה לערב איש מקצוע. איני יודעת מה טיב היחסים עם הורייך-אך אני חושבת שיש חשיבות רבה לכך שתשתפי אותם ותעזרי בהם. במידה ואין אפשרות כזו אני מציעה שתפני ליועצת בית הספר או למורה באופן מיידי כדי להפסיק את המצב וכדי לעזור לעצמך להחזיר את ההתפתחות הטבעית שיכולה להיות לך.
    את מוזמנת להמשיך להגיב בפורום. תאזרי אומץ ואל תחששי, בהצלחה. קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ..

נוי
    04/09/2012

לעדן ... הוא לא התחיל להתנהג מוזר הוא רק התחרמן וקפץ אליי וככה זה קרה .. קרן תודה רבה .. אבל אח של חזר מאילת ופשוט הפסיק עם זה .. אבל בקטע של המין אני לא יודעת מה לעשות אני ממש רוצה את זה ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה .. - תגובה

קרן בן הגיא
    05/09/2012

הי נוי.
    אני שמחה שאח שלך הבין שכדאי שיפנה את יצריו המיניים כלפי בנות שהן לא אחותו, ואני חושבת שחשוב שהפסקתם בכך.
    זה מאוד טבעי שיש בך התעניינות במין ויש הרבה דרכים לממש את ההתעניינות הזו שהן לא אח שלך. מה שבוודאי יקרה הוא שתכירי נער בן גילך (פחות או יותר) וכשתחושי שאת רוצה בכך איתו תוכלי להמשיך לממש את התעניינותך והחקירות שלך בנושא. אני מציעה לא לוותר על קונדום כדי להימנע ממחלות מין ואחרות. שיהיה בהצלחה. את מוזמנת להמשיך להגיב. קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ..

נוי
    07/09/2012

אני לא יודעת .. אני לא מוצאת אפחד לא רק להתענינות המינית ' אלה מישהו לאהוב , מישהו שאכפת לו ממערכת יחסים של אהבה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך .. - תגובה

קרן בן הגיא
    10/09/2012

הי נוי.
    עניינים של אהבה אכן מורכבים ולא קורים ברגע. אבל את צעירה וזה יבוא.
    אני מחזקת אותך על ההפסקה של מערכת היחסים המינית שקיימת עם אחיך וחושבת שזה צעד חשוב להתפתחות ולגדילה שלך.
    ובנוסף לכך כדאי שתדעי כי במדינת ישראל (וגם במדינות אחרות) יחסים של גילוי עריות (מין בין אחים) אסורים על פי חוק.
    אשמח אם תתקשרי אלי ואוכל להסביר לך יותר וגם לחשוב איתך על מה ניתן לעשות במידה וזה ממשיך. קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנסי !!!!

רע
    08/09/2012

מה שאתה עושה זה יותר מלא בסדר זה חולני !!!!!
    תספרי מיד להורים שלך מה קורה
    אח שלך מנצל אתך גם אם את לא חשבת ככה בראשך או בלבך הוא מנצל אתך !!!!!!!!!!!!!
    תתאפסי על עצמך !!!!!!!!!!!!!!!!
    זה שאין לך חברים או יש לך קצת לא אמר שאת צירכה לעשות שטיות אלה שאת צירכה לנסות לשנות את זה ! גם אם ניסית ולא הצליח !
    את חייבת להודיע למישהו בבית ספר יועץ מורה שאת בוטחת בה
    כי העניין הזה רציני מאוד ואם לא תספרי למישהו לההורים או לאיש אחראי בבית ספר
    כמו מורה יועץ ועוד...
    אח שלך ואת תסתבכו בצרות שגדולות עליכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו