מלאת מחשבות ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מלאת מחשבות ...
    אנונימית
    19/08/2012

הכרתי בפייסבוק גבר בן 18 וחצי שלחתי לו בקשת חברות ופשוט התאהבתי בו , אני עוד מעט בת 16 , התחלנו לדבר וממש נדלקתי עליו , הוא ילד מאוד מוכשר הוא קיבל הצטינות בכל מיני תחומים והוא גם ממש חתיך - הוא גר לא רחוק ממני והוא בדיוק מתגייס מחר - אני לא יודעת איך לשכוח ממנו, באותו הערב שדיברנו לא נרדמתי עד שלוש וחצי בגלל שחשבתי עליו- הוא דיבר איתי גם יהיה נורא נחמד אבל אני לא יודעת עד כמה הוא בקטע ... אמרתי לו שאני רוצה שניפגש והכל והוא אמר בסדר אבל אני לא יודעת איך הוא באמת מרגיש ,אולי אני לא באמת מוצאת חן בעיניו או מכוערת או משהו ...

אני לא יודעת מה לעשות האם להמשיך " לרדוף " אחריו בהודעות והכל וחשוב לציין שהוא עונה והוא נורא נחמד אבל אני לא יודעת מה הוא באמת מרגיש , או האם בכוח לנסות לשכוח אותו .. :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מלאת מחשבות ...

הוספת תגובה

• מלאת מחשבות ... - תגובה

קרן בן הגיא
    24/08/2012

הי אנונימית.
    זה מעניין שהתאהבת בו דרך המחשב. אני סקרנית לשמוע במי התאהבת? אולי במראה שלו? או בכך שיש לו תארים? או בכך שהוא גדול ממך ומתגייס? אני מבינה שמאוד קשה לנהל דרך המחשב את ענייני האהבה. קשה לדעת מה באמת רוצה הצד השני שכותב. וזאת כיון שלא שומעים את הטון של הקול ואת הנימה של הדברים, ואין ספונטניות כי אפשר לבחור כל מילה. דרך המחשב זה משהו אחר. ולכן אני מציעה שתפגשי אותו (בטח זה לא מסובך אם אתם גרים באותו הרחוב). אני בטוחה שאחרי שתפגשו אפילו סתם תוכלי לדעת קצת יותר אם הוא מעוניין או שלא.
    שיהיה בהצלחה. את מוזמנת להמשיך להגיב. קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעזרי לי ..

אנונימית
    31/08/2012

קרן שלום , התאהבתי בו בגלל כול מה שהיה בו בין עם זה החיצוניות החוכמה והעובדה שהוא גדול ממני ... המשכנו לדבר גם באסאמאסים ויצא לנו לדבר גם בטלפון כמה פעמים .. אני מרגישה שאני ממש רוצה אותו - קשה לי לדעת מה הוא חושב, עבר כבר שבועיים ויש ימים שאני פשוט מתכנסת בעצמי - צעדים קטנים שהוא עושה מרגיזים אותי ואני לא מצליחה להתעלם - אני נלחמת בעצמי לא לשלוח הודעה לא להתעניין ושזה יבוא גם ממנו ... אנחנו גרים במרחק 15 שעה באוטו אבל הוא רוב השבוע בצבא חוץ מי סופי שבוע , לפעמיים תגובות שלו , ואפילו לייקים שהוא עושה לבנות אחות בפייסבוק מעצבנות אותו - כנראה אני אובססיבית מידי , אני לא יודעת מה לעשות אני באמת עובדת עצות , אני שונאת לרדוף אחרי בן אדם אני רוצה שזה יבוא גם ממנו .... וזה קורה אבל ממש מעט .. קשה לי לא לשלוח הודעה לא להתעניין לא לדבר אני נלחמת בשיניים על זה אבל זה לא בדיוק מצליח... כמה פעמים שיצא לנו לדבר בטלפון הוא נשמע חמוד והכל אבל יש לו קטעים של התנשאות, הוא קצת תופס מעצמו יותר מידי- ויכול להיות שזה גם בגללי כי אמרתי לו שהוא נראה טוב .. הדבר שאני הכי רוצה מהכל עכשיו זה לשכוח ממנו - כי אני ממש נפגעת מכל שטות ... הלוואי ותעזרי לי ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון

אנונימית
    31/08/2012

התכוונתי מרחק של 15 דקות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעזרי לי .. - תגובה

קרן בן הגיא
    05/09/2012

הי אנונימית.
    זהו משחק האהבה- שיכול להיות מלהיב ומרגש, אך גם מכאיב ומאכזב. זוהי הזדמנות בשבילך ללמוד כיצד את נוהגת במצבים כאלה בהם את מאוהבת, למה את מגיבה ואיך מגיבים אלייך. מה את מצליחה להוציא מעצמך כדי לעורר עניין בבני המין השני וכדומה. זוהי רק ההתחלה. שיהיה המון בהצלחה. קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה לעשות מחיקה לרגשות ולתחושות

אנונימית
    08/10/2012

היי קרן , עבר זמן רק מאז - ופחות או יותר השתחררתי ממנו הייתה לי הקלה המשכתי להתעניין בו אבל פחות,הוא גם הכיר משהי והיה לו קשר איתה ואת זה ידעתי מהמעט אס אמ אסים שהיו בנינו , זאתי שהוא יצא איתה כנראה כבר לא בקטע והקשר ביניהם התרחק בימים האחרונים חזרנו בערך לקשר קטן - כמובן באמצעות האס אמ אסים,התחלנו לדב רעל דברים יותר מיניים הוא התלהב ואמר לי אני בא אלייך הלילה ( זה היה אתמול) אמרתי בסדר בסדר ידעתי שזה יהיה " דיבורים כמו חול ואין מה לאכול " לא האמנתי שהוא יגיע . ובשעה 12 בלילה בערך הוא שלך הודעה אני בחוץ , הסתכלתי מהחלון של הבית לא ראיתי אותו- יצאתי החוצה וראיתי רכב והדלת שלו פתוחה התחלתי לרעוד והיו לי בחילות ממש התרגשתי חשבתי שאני הוזה ושאני בסרט התחבקנו הכנסתי אותו הביתה בשקט ההורים ישנו ,עלינו לחדר שלי כל זה ואני חושבת שאני לגמרי חלום עד עכשיו בערך אני לא מאמינה , הוא הוריד חולצה דברנו התנשקנו המון הוא נגע בי והכל אבל לא קרה שום דבר מעבר לזה - אחרי שהתנשקנו והיינו יחד במיטה בערך חצי שעה הוא התלבש אמר לי ללוות אותו ליוויתי והוא הלך, כל הלילה היו לי בחילות לא נרדמתי - קמתי לשירותים בערך 100 פעם,קמתי התעוררתי קמתי התעוררתי דמיינתי בכל שניה בלילה הזה את מה שקרה איתו - אני לא מאמינה שזה קרה לי קמתי השעה כבר אחד וחצי ולא אכלתי כלום אין לי תאבון אני לא מסוגלת להכניס משו לפה האדרנלין בגוף שלי לא מפסיק לזרום - הוא לא באמת רוצה אותי הוא מנצל אותי לטובת דברים שהוא רוצה ...אני לא מצליחה להירגע הדופק שלי גבוה מאתמול בערב .. קשה לי מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה לעשות מחיקה לרגשות ולתחושות - תגובה

קרן בן הגיא
    13/10/2012

הי אנונימית.
    נשמע שאת מאוד מאוהבת ומרוגשת וזו בוודאי תחושה נעימה לחיות בתוכה. הרגשה של משהו חדש, שציפית לו והנה הוא מתממש. אז למה "רוצה לעשות מחיקה לרגשות ולתחושות" ?
    אני שמחה על התהייה שלך "הוא לא באמת רוצה אותי הוא מנצל אותי לטובת דברים שהוא רוצה ..." ? אני מבינה שהמחשבה עברה בראשך- מסקרן אותי מדוע?
    קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יהיה טוב

אנונימית
    14/10/2012

התחושה הזאת רחוקה מלהיות נעימה כאשר זה חד צדדי - או לפחות נראה כך.
    הבן אדם לא נראה יותר מידי מתעניין , לא מתקשר גם לא שולח הודעות , פעם ב.... וגם זה בקושי הוא שולח הודעה מדברים קצת וגם זה נגמר איפה שהוא , עבר שבוע מאז שנפגשנו ובהחלט הרגשתי מנוצלת שאשכרה הבן אדם מכיר אותי 10 דק' פנים מול פנים וחודש מהודעות וטלפון - אתה בא - השעה 12 בלילה לא מעניין אותך מה התנאים של הצד השני (זאת אומרת ההורים שלי ישנים הם לא יודעים על כלום ) העיקר להשיג את המטרה , מסכימה שהייתי מפגרת ומסונוורת מידי כשנתתי את הכתובת של הבית שלי בידיעה שהוא כמו כל הבנים שאומרים "אני יבוא אני יבוא " אכן הוא עשה את זה ובא , התנשקנו היה מה שהיה והוא פשוט קם והלך אחרי זה ...השבוע הזה היה אחד הנוראיים שהיו לי !!!! עם הבן אדם היה באמת רציני בקטע - התקשורת הייתה יותר מי חץ צדדית - זאת אומרת שהייתי מקבלת ממנו יותר הודעות שיחות טלפון משהו שהיה מראה על התעניינות וזה לא בדיוק קרה , אחרי שלא דברנו הרבה זמן פתאום פתחנו שיחה ודיברנו וזה התגלגל מי פה לשם שהוא רוצה שנפגש וידעתי טוב מאוד שזה רק כדי לנשק אותי ולהרגיש את הגוף שלי !!!
    אני חייבת להגיד תודה רבה לך - כיף לי שיש עם מי לדבר- ולמרות שאני מאוד פתוחה עם אמא שלי ואני אוהבת אותה מאוד והכל עוד לא הגעתי לשלב של לדבר איתה על מה שהיה וזה מאוד נחמד שיש עם מי לדבר גם עם זה דרך המחשב , ואני מודעת לכך שיש לך עוד המון עיסוקים ( נראה לי ) אבל אם תוכלי בבקשה לענות בקצב קצת יותר מהיר אני אשמח פשוט כשאתה מרגיע רע אתה בדרך כלל רוצה את התשובה / הנחמה מהר.. בכל מקרה תודה רבה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יהיה טוב - תגובה

קרן בן הגיא
    14/10/2012

הי אנונימית.
    אני שומעת שהחלטת מאיזשהן סיבות לתת לו "להרגיש לך את הגוף" למרות שידעת שהוא רוצה בך רק לשם כך. מאחר ואת מתארת סבל רב שהתעורר סביב כך, אני חושבת ששווה לך לבחון שוב עם עצמך מדוע הסכמת. תשומת לב? קירבה? תקווה שאולי כך ירצה בך? חוסר אמונה בעצמך וביכולותייך? זהו מצב שאם יחזור יכול לעורר שוב מועקה ותחושה רעה ולכן אני חושבת שכדאי לעשות מאמץ ולבדוק אותו עם עצמך. עם אמא, יועצת, טיפול נפשי.. כל האפשרויות יכולות לקדם אותך.
    בנוגע לחלק השני של מכתבך - זה נכון שהפורום עושה תחושה של נוכחות וקירבה, אך שוב, זוהי קירבה על דפי המחשב, שיכולה לעתים להיות פלסתר לכאב חד, או עזרה ראשונה ולא מעבר לכך. אם את חשה כי יש לך צורך ביותר, אולי כדאי לפנות לטיפול נפשי קבוע, יציב, אישי, שיוכל להקנות לך משענת משמעותית יותר. שיהיה בהצלחה. קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו