רע פשוט רע....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רע פשוט רע....
    אדם שסובל
    07/09/2012

החיים שלי כבר 3 שנים לא מתקדמים בשום צורה יש תדברים הקטנים שמשתנים אבל אותו מתכונת עקב הדברים האלה
    אני כבר בדיכאון כמה שנים אין לי למה לספר אין לי למי לשתף ואני שומר את זה אצלי
    וזה תחושה נוראית
    פשוט נמאס לי לומר שנמאס לי מהחיים נמאס לי מהיחס של ההורים כלפיי
    שנמאס לי שאין לי חברים אמיייתים שנמאס לי שכבר 3 שנים אני הפסקתי לצחוק
    אני הפסקתי לחייך
    יש לי הרבה סיבות לדיכאון שלי...
    ואפילו שאני מנסה להמשיך בחיי תמיד יש משהו שמפיל אותי....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רע פשוט רע....

הוספת תגובה

• רע פשוט רע.... - תגובה

קרן בן הגיא
    10/09/2012

שלום לך..
    אני שומעת את התסכול שלך וחוסר שביעות הרצון מהחיים שלך ומהאנשים שסובבים אותך. כתבת באופן כללי ולא תיארת סיטואציות ספציפיות, כך שקשה לי להבין לעומק במה מדובר. אך אני כן מבינה שאתה בודד, מיואש ועצוב. בשל הזמן הארוך של הסבל עליו אתה מדווח, אני ממליצה לך לפנות לטיפול נפשי, שם תוכל לספר, לסמוך, להישען, להיעזר, להיות מובן ולנסות להבין עוד. אני חושבת שזה יכול לסייע לך להיחלץ מהמצב הזה. לא כתבת את גילך - אך לרוב פנייה לטיפול נפשי בגיל של מתחת ל 18 צריכה להיעשות דרך ההורים, אך ניתן גם לפנות דרך היועצת בבית ספר או מורה שמרגישים קרובים אליה.
    שיהיה בהצלחה. אתה מוזמן להמשיך להגיב בפורום. קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעזרי לי..

רע
    10/09/2012

אם אני יכתוב יותר ספציפי על האירועים
    תוכלי לעזור לי ?
    כי יועצת אי אפשר לא נתנים
    לא חושב
    תעני לי בבקשה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעזרי לי.. - תגובה

קרן בן הגיא
    10/09/2012

אני אוכל לחשוב איתך על למה זה קורה לך ומה בדיוק קורה לך שכל כך רע ושמתאכזב כל הזמן. אני לא יכולה להבטיח שזה יעזור. תמיכה נפשית באינטרנט היא מוגבלת ומצומצמת יותר ולא יכולה להחליף טיפול שיש בו מפגש אנושי. קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו