חברות טובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברות טובות
    אורלי
    12/09/2012

לבת שלי חברה טובה שתיהן בנות 16 ולומדות באותה כיתה. לפני יומיים הן היו בבית החברה כאשר האבא גילה ג'וינטים שהבת שלו לוקחת. האבא של החברה התחיל לצעוק ולאיים על הבת שלי שזה באשמתה, (למרות שרק ביתו לוקחת ועיניה אדומות כל הזמן. ודחף אותה בחוזקה לרצפה ועם הרגל ניסה
    להוציא אותה, מזל שבתי הוציאה מצלמה לתעד את האלימות והוא התרחק ממנה
    מאז הבת שלי בוכה הרבה בטראומה.לא מוכנה להתנתק מהחברה הכי טובה שלה אבל האבא של החברה איים שלא תתקרב אליה. חייבת לציין שהבת שלי לומדת סדיר רוקדת בלט תלמידה מצטיינת ואין לה בעיות התנהגותיות חריגות בגילה. מה עושים? האם לערב איזה גורם? האם להתלונן עליו? האם צריך יעוץ? בבקשה עיזרו לי תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חברות טובות

הוספת תגובה

• חברות טובות

ניגם חפר
    13/09/2012

אין ספק שהאבא שאת מדברת עליו נמצא בהכחשה למצב ביתו והדבר הקל ביותר שאפשר זה להאשים את החברה...
    הדבר הראשוני שכדי לך לעשות לבדוק לעומק את מצב הבת שלך כי כאשר החברה הכי טובה משתמשת בסמים יש סיכוי שגם היא התנסת בזה.
    האם יש לחברה של הבת שלך אמא בתמונה? האם אפשר לעשות מפגש משותף רק של ההורים להבין מה קורה שם?
    ניגם חפר
    מרכז בקשר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו