לא יודע מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודע מה לעשות
    עומר
    20/09/2012

אני מרגיש כאלו אין לי אופי שנה שעברה היו לי מלא חברים פתאום לא אני מרגיש כאלו אני לא יכול להיות מצחיק ולהיות אני ליד אנשים אחרים שהם נחשבים גם מצחיקים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודע מה לעשות

הוספת תגובה

• לא יודע מה לעשות - תגובה

קרן בן הגיא
    21/09/2012

הי עומר.
    כתבת מעט -אך מתוך המעט הזה אני מבינה שמשהו במצב החברתי שלך השתנה. בשנה שעברה היית המצחיקן של החבר'ה? וזה נתן לך מקום של כבוד ויחס. והיום אולי נוספו מצחיקנים אחרים ומקומך נתפס? או שאולי בנוכחותם אתה מרגיש פחות בנוח לבטא את מה שיש בתוכך? אולי נוצרה תחרות?
    אני מבינה שקשה לך ושאתה מתוסכל. אולי תכתוב עוד קצת על הסיטואציה בה אתה נמצא ועל מה זה גורם לך להרגיש ולהתנהג ונראה אם ניתן לעזור לך יותר. קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ללא יודע מה לעשות

עומר
    21/09/2012

אני מרגיש כאלו אני לא יכול באמת לבטאות את עצמי שנה שעברה הייתי בעמדה חברתית מאוד גבוהה עכשיו אפילו יש ילדים שתופסים ממני ילד כאפות אני מנסה כל הזמן לא להתייחס כי יש לי עדיין חברים טובים אבל אני חייב להיות אני אני גם מרגיש שכדי להצחיק ולהיות אני אני צריך להתאמץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ללא יודע מה לעשות - תגובה

קרן בן הגיא
    23/09/2012

הי עומר.
    אני מבינה שמשהו קרה וזה מסקרן איך אתה מבין את השינוי הקיצוני הזה משנה שעברה לשנה הזו?
    האם יכול להיות שהזמן שיחלוף וההסתגלות לחברה חדשה יעזרו לתחושת הביטחון שלך וכך תוכל לחזור להשתמש בכישוריך?
    או שמשהו אחר מפריע לך לבטא את מי שאתה?
    אני מציעה להתמקד כרגע בחברים הטובים שלך שם אתה חש ביטחון ונינוחות, שם מכירים ומעריכים את יכולותייך כמצחיקן. ולאט לאט אולי תצבור עוד ביטחון גם עם אחרים. שיהיה בהצלחה. קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עומר שלום

אלין
    28/11/2012

היי עומר

יש דרך לשוחח איתך במייל ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו