עזרהה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרהה
    אנונימי
    05/10/2012

אני רוצה לפגוע בעצמי שתי חברות שלי החכו ליועצתת וסיפרו לה אני הכחשתי ואני רוצה לספר לה ולא יודעת איך איך אני מספרת לה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרהה

הוספת תגובה

• עזרהה - תגובה

שי ציון
    07/10/2012

הי, נראה שהחברות שלך הן חברות אמת שעשו מעשה שאינו קל - ללכת לדווח ליועצת על הרצון שלך למות. חשבתי על כך שלא קל להודות בדבר כל כך אישי כמו רצון למות ואולי בקשיים שהביאו אותך להרגיש כך מול דמות שאולי אינך מכירה לעומק וכך גם היא אותך. אולי אם תמשיכי להיפגש עם היועצת יתאפשר לך לדבר ביתר חופשיות. אני מאמין שלא תמיד את רוצה למות, ואם יש לך חברות כפי שתיארת, יש לך גם סיבות משמעותיות לחיות. את מוזמנת לספר קצת יותר. שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

אנונימי
    07/10/2012

אם היועצת התחלתי להיפגש כבר שנה שעברה מפני שההורים שלי גרושים ואני לא מדברת עם אבא שלי שנה וחצי ואח שלי גר עפ אבא שלי עשרה חודשים והקשר שלנו לא בשמיים עכשיו יש לי פעם בשבועיים שיחה עם היועצת ואין לי מושג איך לספר לה מה אננ עושה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

שי ציון
    13/10/2012

הי, תחילה טוב שיש לך שיחות קבועות עם היועצת. זו התחלה של תהליך משמעותי. אולי כדאי לך לחשוב מה הדבר הכי לא נעים שעשוי להתרחש במידה ותספרי על קשייך. שכן חברותייך כבר סיפרו כי את חושבת לפגוע בעצמך והיועצת כאשת מקצוע מבינה כי יש דברים משמעותיים שאת מתמודדת אתם. לצערי אין לי תוכנית ברורה איך לספר לה וזה חלק מהדברים שקשורים לקשר שלך עם היועצת ולמידת האמון שלך בה. ברור כי אי אפשר לספר דברים אישיים מבלי להרגיש בנוח בחברת אדם אחר וחשוב שתרגישי בנוח בחברתה. יחד עם זה אולי את אותה שאלה שאת מעלה עכשיו: "כיצד להתחיל לספר" את יכולה לשאול אותה וייתכן שזה יסייע לך למצוא תשובה לשאלה כל כך חשובה. שי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו