מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה:כואב לי...10/10/2012
נקלעתי למצב חברתי לא נעים בכיתה
אני בכיתה יא-הכיתה שלנו מחולקת לשניים ובחלק שאני נמצאת היום, אני בריב שלא באשמתי עם הבנות.(סיפור שנמשך כבר חודש עם שקר גדול שהסתבך והסתבך)
אני רוצה לצאת מחוזקת
אני רוצה לבנות קשר עם הקבוצה השנייה בכיתה שאני בקשר איתם של היי וביי.
אני אשמח לטיפים ממכם,
אני קצת מופנמת ולא מהאנשים שנדבקים לאחרים אם הם מרגישים לא רצויים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה: - תגובה
קרן בן הגיא13/10/2012הי תיכוניסטית.
אני מבינה שאת כרגע במצב לא נוח של ריב עם החברות שלך. אני חושבת שכדאי לך בראש ובראשונה לבחון עם עצמך וגם איתן מה קרה שם? ואולי ללמוד מכך בנוגע להמשך דרכך..
בנוסף, אני מניחה שלכל אחד יש דרכים ייחודיות להתחבר עם אנשים אחרים - למשל יש כאלה שמתחברים יותר טוב למישהו מסויים ודרכו נכנסים לתוך קבוצה, יש כאלה שמתחברים לבני מין מסויים ודרכם מתחברים לאחרים, יש כאלה שמרגישים נוח בתוך קבוצה ודווקא האינטימיות קשה להם. מעניין מה הדרך שלך להתחבר? אני חושבת שאם תגלי את הדרך הייחודית שלך, שהתנסת בה בעבר, שעבדה לך, שאת מרגישה בה בנוח - תוכלי למצוא דרך גם להתקרב לבנות מהקבוצה השנייה ולהיות חלק מהן.
שיהיה בהצלחה. קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)