נמאס לי מהכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נמאס לי מהכל
    chen
    12/10/2012

אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון אבל נמאס לי מהחיים האלה רוצים להעיף אותי מהביצפר המחנכת שלי ראתה סימנים של שריטות והיא התחילה לשאול שאלות כל לילה באים זכרונות מזה שהייתי פוגעת בילדים ומסתבכת עם ההורים שלהם וההורים שלי אכזבתי אותם כלכך הרבה פעמים ואני עוד מתפלאת למה הם רבים איתי כל הזמן נמאס לייי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נמאס לי מהכל

הוספת תגובה

• נמאס לי מהכל - תגובה

קרן בן הגיא
    13/10/2012

הי חן.
    מתוך דברייך אני שומעת את הייאוש ובעיקר תחושה של התקפה מכל הכיוונים (בית ספר, הורים, חברים). נדמה לי שהסיפור רחב יותר מהמעט שאת פורשת כאן.
    חן- את בהחלט כותבת במקום הנכון, לפחות בשביל לשתף באופן כזה, אך למידת המצוקה שאת מבטאת זה נשמע לי לא מספיק. האם יש מישהו שקרוב אליך, שאת מרגישה שאת יכולה לסמוך עליו ולשתף אותו בתחושותייך? חבר, חברה, יועצת, מורה, דוד? אני חושבת שכדאי לספר, לשתף ואפילו לבחון את האפשרות לפנות לעו"ס נערות או לטיפול נפשי אחר כדי לנסות לעזור לך במצוקתך שנשמעת רבה.
    את מוזמנת להמשיך לשתף בפורום. שיהיה בהצלחה. קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

chen
    14/10/2012

המצוקה שלי באמת יותר גדולה ממה שאני כותבת אבל לא נראלי הגיוני לכתוב פה הכל.
    יש לי עם מי לדבר אבל אני פשוט לא יכולה קשה לי אני יכולה רק לכתוב קשה לי לדבר עם מישהו שמכיר אותי פנים מול פנים אני מעדיפה לדבר עם מישהו שלא מכיר אותי בטלפון או משהו כזה אני כבר לא יכולה עם הלחץ הזה להיות טובה בהכל
    אפשר לשאול במה עובדת סוציאלית יכולה לעזור לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהו???

chen
    26/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהו??? - תגובה

קרן בן הגיא
    29/10/2012

הי חן.
    אני מתנצלת על ההמתנה הארוכה - כנראה לא ראיתי שענית והמשכת את ההתכתבות ביננו.
    בכל אופן בנוגע למה שכתבת - אני בעד לדבר וגם לקחת את ה"סיכון" הכרוך בלדבר פנים אל פנים. שיחה בטלפון לא מספיקה כדי לעשות שינוי אמיתי בתחושות.
    עובדת סוציאלית עם הכשרה לטיפול נפשי יכולה לסייע לך מאוד. להקשיב, לייעץ, לעזור לך לראות כל מיני סיטואציות מזוויות שונות. אם יש לך הזדמנות כזו אני בעד לנצל אותה! שיהיה בהצלחה. קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו