בעיות בבית,בבית ספר,עם המשפחה....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בבית,בבית ספר,עם המשפחה....
    חסוי
    05/11/2012

טוב שלום, פניתי לכאן כי אין לי ברירות אחרות בדיוק....אז היי:).

אני בן17, אף פעם לא אהבתי בית ספר....ועם השנים זה רק הוכיח את עצמו יותר ויותר....והשנה (י"א) פרשתי מבית הספר בכדי ללכת לעבוד,ולשכור דירה עם חברים מבוגרים יותר...אני בן אדם שאין לו שום תכנונים מיוחדים לעתיד, רק עבודה...משכורת של 4-5 אלף, ואני מסופק מחיי,אחרים יסתפקו מוילות בריכות כוסיות ופרארי....אבל לי מספיק לשבת על ספסל עם בירה ביד.
    בכל מקרה...הלכתי לעבוד בחופש הגדול, עבדתי ורציתי להמשיך בספטמבר כי מבית הספר החלטתי לפרוש. אמא שלי כמובן לא אהבה את הרעיון,ותוך זמן קצר כל המשפחה שלי הייתה עם הגב מופנה אליי...(אנחנו משפחה רוסית,אז לא ללמוד אצליינו זה מלחה"ע)
    אז מן הפאקינג סתם שלא יהייו לי ברירות אני יילך לי ללמוד כמו כל ילד "נבון" בימינו....
    אז התפטרתי מעבודתי והלכתי ללמוד, שרדתי בבית ספר עד שלב מסויים, כמה סיבות כמו המנהלת וצוות המורים והילדים בבית הספר...גרמו לי לפרוש סופית.
    כעת אני במצב גרוע (בשבילי) : אני עדיין מתגורר אצל אמא, אבל אין לי הספקת אוכל,ואני לא יכול לעשות כל מה שבאלי....רק להתקלח ולהשתמש במחשב וקצת חשמל.....אוכל אני צריך להשיג לבד(בדרך כלל מבתים של חברים) בנוסף לזה יש לי גור בן חודשיים שבדיוק היום נגמר לו האוכל (כנראה הקש ששבר לי את הגב)....ואין לי דרך לספק אוכל גם לו וגם לי....אני לא רוצה לצאת לחפש עבודה כי דבר ראשון אין לי 18, אז עבודוה טובה או חוקית לא תהייה לי....אני באתי לכאן לשאול אם יש אי-שם איזה שהיא מסגרת שיכולה לסדר נוער במצבי, עם עבודה סדירה....למצוא יחידת דיור זאת כבר לא בעיה. תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיות בבית,בבית ספר,עם המשפחה.... - תגובה

שי ציון
    11/11/2012

הי, תחילה התנצלות על ההמתנה למענה. תיארת תהפוכות רבות בחייך בעת האחרונה ולבסוף נדמה כי יש אמירה בנוגע לחשיבות של מסגרת עבורך. אני מציע כי תפנה לאגף הרווחה בעירייה שבאיזור מגורייך. קיימות מסגרות, לימודיות ואחרות, שאולי דרך הרווחה יתאפשר לך למצוא מסגרת שתתאים לך. כמו כן, קיימות הכשרות למקצועות שונים, לאו דווקא במסגרת לימודית, ובהקשר זה ייתכן וכדאי שתיצור קשר עם משרד התעשייה המסחר והתעסוקה. מחיפוש קצר באינטרנט ישנן חברות המבקשות גםעובדים מתחת לגיל 18. בהצלחה, שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו