מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נמאסגלי25/11/2012
נמאס לי מהתחושות האלה שיש לי כבר כמה זמןןן !! אני לא יכולה יותר אני מרגישה שאני מתפוצצת.. אני מחפשת דרכים להתאבד. וכבר כלום לא ניראלי עם משמעות בחיים .. אפילו האחים שלי שהיו כל העולם שלי !! כל הזמן במצב הזה מתדרדר .. רק מתדרדר. כל פעם שאני חושבת שאני באיזשהי מגמת עליה . בפסגה , בשיא החיות שלי .. אני יורדת ונופלת נפילה חדה וכואבת שאני לא מצליחה להתאושש ממנה הרבה זמן . תמיד יבוא המשהו הזה שישבור אותי ויוריד אותי למטה . קשה לי כל כך לסחוב כל היום את ההרגשות האלה שכולם מסביבי מחיים ואני רק רוצה פשוט להיעלם , אבל אני חייבת לשים חיוך על הפנים שלא יחשבו שמשהו לא בסדר חס וחלילה .. אני בוכה המון וזה פשוט לא מפסיק זה מין מועקה שיושבת לי במרכז החיים ולא מתשחררת. יש לי עבר משפחתי עמוס . אני בטוחה שזה קשור לזה פשוט אני לא יודעת לשחרר דברים .זאת תכונה אצלי . וכל כךךךךךך קשההה ליייייייייייייייייייייי שבא לי למות כבר. ואני מרגישה שרק ככה הכל יעלם ואני ירגיש סוף סוף הקלההה איכשהו די אני לא יכולה יותר אני נערה אני לא אמורה להרגיש ככה. אני רוצה להינות אבל למה זה קשה לי כל כך . אני ממש צריכה לדבר ואין לי עם מי . אין פ/שוט לא משנה מה אני ינסה לעשות אני תמיד יחזור לאותו מצב מתיש ומעצבן . נמאס לי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמאס - תגובה
שי ציון28/11/2012גלי הי, כיווון שאת מתארת חוויה כואבת עם מחזוריות של הקלה ולאחריה נפילה חזרה לכאב, אני מציע שאולי רצוי למצוא עבורך דמות מתאימה שתשוחחי איתה. אני מציע שתפני אלי למייל שלי ותתני מעט יותר פרטים וכך נחשוב יחד לגבי הסיוע שאפשר לתת לך. שי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אלין28/11/2012יש אפשרות ליצור איתך קשר דרך אימייל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גלי
אלין28/11/2012הכוונה לנערה לגלי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)