מחפשת משהי באמת!!טובה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת משהי באמת!!טובה...
    חיה
    30/11/2012

אני מחפשת משהי באמת טובה לתרפיה באומנות !!אבל באמת טובה לא שנותנת הרגשה של מסכנות!!וגם לא קשה..למה ביקרתי אצל כמה שה ישמור...יש לכם מה להציע לי????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת משהי באמת!!טובה...

הוספת תגובה

• מחפשת משהי באמת!!טובה... - תגובה

שי ציון
    02/12/2012

חיה הי האם תוכלי לפרט מעט למי ומהו הצורך שבשלו את מעוניינת במטפלת באומנות ואנסה לסייע.שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהי טובה!!

חיה
    02/12/2012

יש הרבה בעיות שהגורם הסופי שלהם זה חוסר ביטחון ומשקעים מהעבר..זה בשתי מילים שמסכמים הכל.כל השאר זה פילוסופיה שנגרמת מהדברים האלו..אצלי זה נבע מזה שהתקשורת ביני לבין אמא שלי הייתה ממש גרוע ועדיין..ביקרתי אצל אין סוף אנשי מקצוע מה שבסוף התברר שיש אנשים שאת הבעיות שלהם במקום לפטןר יוצרים על אנשים אחרים ודרכם מנסים לפטור..אני בת 21 עובדת בטור גננת..להשפיע על מהלך היום זה לא..כי אני עובדת על זה שלא יסבלו...אבל בבית זה בהחלט כן..אני ממש לא מצליחה לשנות את התקשורת ביני לבין אימי בגלל שעשתה ממני מפגרת..וכל המשקעים שלה נופלים עלי..כי אני היחידה שמתייחסת..וגםשאני מתעצבנת כשאומרים דבר שלא לדעתי ולא מקבלים את זה..בקיצור הכל זה פילוסופיה למה שכתבתי בהתחלה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהי טובה!! - תגובה

שי ציון
    03/12/2012

חיה הי, את מסמנת את מקור הקושי במערכת היחסים בינך לבין אימך שמתבטאת בפגיעה בתחושת הערך העצמי שלך. יחד עם זאת, את מספרת על דאגה להורייך והפניה לטיפול היא כדי לסייע לך ביחסים עם עצמך ועם אימך. 2 שאלות: 1. האם היו לך בעבר מטפלים/מטפלות שהרגשת כי סייעו לך? 2. האם אימך מוכנה להשתתף בתהליך טיפולי? שי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך למשהי טובה!

חיה
    03/12/2012

יפה אמרת..ואני לא מעוניינת לערב אותם בזה..לא יועיל לא יזיק.אני לא בגיל שאני חייבת לערב אותם..יש משפט כזה שאומר שלפעמיים בן אדם צריך טיפול ושולח בן אדם אחר בתקווה שזה יעזור..אצלי זה לא עזר כי לא הייתי צריכה.ביקרתי אצל מלא תמיד עזבתי מסיבה כל שהיא ואני חושבת שהסיבה שבשבילה אני צריכה תרפיה זה רק כדי להוכיח לעצמי שאני בן אדם נורמלי ושפוי;) שזה אומר לדעת לקבל החלטות ולא להתעצבן על אנשים שרוצים בטובתי..כרגע נראה לי שמצאתי משהי אומנם היא גרה באזור רחוק ממני אבל שווה..הסיפור של המורה עם התלמיד שהמורה שלח את התלמיד לשתות כדורים וללכת לטיפולים וזה לא עזר..עד שהתלמיד יום אחד שם למורה בכוס והכל היה בסדר..נאמר עלי...רק שאני לא הבאתי לאף אחד כדורים במקומי..אני זרמתי עם המצב למרות שידעתי בוואדאות שאין לזה כל סיבה שאני בן אדם שמתפקד עובד.רץ..מתפעל מסיבות וזה החבל שבסיפור..לפעמיים אנשים מנסים לעזור ורק הורסים..כן..לפעמיים גם הורים טובים!גם ההורים שלי שהם טובים נכשלו בזה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך למשהי טובה! - תגובה

שי ציון
    04/12/2012

במידה ותרגישי בהמשך כי את מעוניינת להמשיך ולשתף את מוזמנת. שי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהי טובה

חיה
    04/12/2012

בטוח שאצל פסיכולוג כבר לא אבקר יותר...כי אני ביררתי ואני ממש לא צריכה..רק תרפיה ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו