אין לי למי לפנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין לי למי לפנות
    סיסיל
    22/12/2012

היי. אני בת 16, ובזמן האחרון אם רצון ענק למות. בעיקרון אני בן אדם אופטימי מטבעי אבל פשוט לא יכולה לראות שום נקודות אור עכשיו. אני מדרדרת בלימודים, לא חזק במיוחד הציונים עוד טובים אבל בתור יא זה בולט, ההורים שלי לוחצים אלי מאוד, כי גדלתי תחת חינוך של 100 מינימום 95 פחות זה צעקות האשמות ועונשים. והציונים שכרגע רחוקים מלהיות קרובים לזה. ההורים שלי כל הזמן רבים. כשאני אומרת הורים אני מתכוונת שסבא סבתא ואמא. הורי גרושים. ואני שונאת את אבא שלי כי הוא שונא אותי. המצב הבריאותי שלי על הפנים. אני עוברת בדיקות, בתי חולים, מומחים, תרופות, רופאים, טיסות לרופאים בחו"ל והכל כדי לגלות מה המחלה הנדירה יחסית שיש לי. אין לי זמן לחברה כמעט בגלל ההורים שדוגלים ברק ללמוד, ובזה שאני רק מתבטלת ומשקרת ובכללי אני לא משהו. אני ואמא יותר ביחסים של אופוטרופוס ומי שהוא אחראי אליו. דקטטורה בבית. מלאה. ללא יכולת הבעה עצמית. חוסר אמון. הבעייה שאמי מכחישה את הבעיות התקשרתיות שיש לנו. אני שונאת את הכיתה שלי, את הבצפר שלי, אני לא מאמינה לאף אחד, כולם מבחנתי אנשים שמנסים לנצל אותי. וכל זה בגלל הרבה דברים כואבים שקרו לי בחיים, בין עם בין חברים או בתחום עם המין השני.. . אני מרגישה יאוש. כל פעם במאיימים אלי, שאני רבה אם אמא, שאני מלאת צפייה לשינוי שלא קורה, מהצפיות של ההורים שלי ממני. בסך הכל אני רוצה להיות נורמלית. אבל אני כבר לא יכולה. השתנתי. ממזמן. וכל מה שבאלי עכשיו זה למות בשקט בלי שאף אחד ידע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין לי למי לפנות

הוספת תגובה

• אין לי למי לפנות - תגובה

קרן בן הגיא
    23/12/2012

שלום סיסיל.
    קראתי את שכתבת ובעיקר חשתי שאת מצויה בעומס רב של המון דברים שקורים לך בחיים ואת לא מוצאת להם מקום ופינה בתוכך. יחסים עם אמא טעונים ומלחיצים, יחסים קשים עם אבא, מחלה, בדידות מחברים וחוסר אמון בבית הספר. בהחלט שק גדול של התמודדויות קשות. מטיש, מעייף ומייאש.
    האם פנית בעבר לטיפול כלשהו? האם היה מישהו שיכולת לדבר איתו לאורך השנים?
    אני מאמינה שאם תוכלי לפנות לעזרה מקצועית, קבועה וארוכת טווח, תוכלי לחוש בטווח הקצר הקלה ושיפור בתחושת העומס הפנימית, ובטווח הארוך אני מקווה שתוכלי לעבוד על הקשיים השונים ואפילו להצליח לשנות משהו.
    אם את זקוקה בייעוץ לאן לפנות או כיצד אשמח לסייע לך. ובנוסף את מוזמנת להמשיך לכתוב בפורום. בהצלחה. קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו