אמא שלי... עזרה דחופה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא שלי... עזרה דחופה בבקשה
    אנונימית
    12/01/2013

אחרי שאישה אחת שההורים שלה מתו (מבוגרת) פשוט אמרה לי שהטיפ הכי טוב לחיים זה לשתף את אמא הכול, באמת הקשבתי לה . וסיפרתי לאמא שלי הכול!! רק בשבועיים ממש התחברנו הרבה יותר והרגשתי חופשית לדבר איתה על הכול, היא כל כך הצחיקה אותי והרגשתי שהיא הבן הכי מדהים שאני מכירה!!! והייתי מאושרת מזה. אתמול (שישי) הלכתי למסיבת יום הולדת של ידיד ושהזמינו אומן חושים, והיה ממש כיף. ואחכ נישארו את אצל 6 ילדים עד מאוחר. אבל לפני המסיבה רבתי אם אחותי שתתן לי בגדים והיה בלגאן מכות ומילים פוגעות. ואמא שלי אמרה לי שאני רוע לב, מפלצת ועוד דברים מגעילים. וזו לא הפעם הראשונה. אחכ באיזה 2 היא התקשרה והעתצבנה עליי לחזור ואחרי הרבה אסמסים היא בכלל באה ב3 לאסוף אותי באוטו, וצרחה אליי באותו. על זה שאם מי אני מסותבתת, ועד מתי שבסהכ היינו בבית של משיהו במרתף וראינו סרט. ממש ניפגעתי מאמא שלי אל זה שכלכך התחברתי עליה, היא שוב פעם דיברה אלי ככה. וכן גם אני אמרתי לה שהיא מטומטמת ושתעזוב אותי, אבל גם זה לא הפעם הראשונה... אבל באמת שהאלו פשוט העצבים והיא אדם מבוגר שאמור לשלוט בעצמה, וגם עוד בחופש הגדול היא אמרה לי דברים ממש פוגעים ולא דיברתי איתה כמעט שובעיים.
    אני ממש פגועה ממנה ובוכה כל פעם שאני חושבת עלזה
    ןבנתיים לא מדברת איתה. אני חייבת עזרה!! מה לעשות מה להגיד לה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אמא שלי... עזרה דחופה בבקשה - תגובה

שי ציון
    17/01/2013

הי, תחילה התנצלות על ההמתנה למענה מהמכתב שלך עולה הרגשה של תחושת ביחד נעימה עם אמך שבה חשת קירבה אליה ושמחת על היכולת שלה לקבל אותך כפי שאת. בהמשך, בעקבות המריבה עם אחותך והבילוי בו היית, כאילו הסתובב הגלגל וחזרו ביטויים של אלימות מילולית והשפלה. תמיד כואב יותר ליפול לקרקע מקומה שניה מאשר משרפרף ונדמה כי התיאור שלך מכאיב, כי כבר הרגשת שטיפסתן יחד מספר קומות שלאחריהן נחתתן בעוצמה לקרקע. משתמע מהתיאור כי זו לא הפעם הראשונה שיש אכזבה כואבת כל כך מהקשר של אימך ושלך והתנפצות של התקווה כי דברים ישתנו. בתוך כך, את גם מתארת קשר סוער אם אחותך שמקרין על הקשר עם אמא. מתיאורך עולות עוצמות שבוודאי הופכות את החיים בבית לרצופי מכאובים. לכל הצדדים.
    לתחושתי, רצוי כי תערבו גורם טיפול במתרחש בבית. יש מרכזים עירוניים שאפשר לעבור באמצעותם תהליך טיפולי שיעזור לכן (וגם לאחותך) לדבר אחת עם השנייה בדרך שונה ופחות אגרסיבית. נדמה כי היכולת "לדבר" במשפחתך הוא מרכזי. את מוזמנת להמשיך להגיב. שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו