מאוהב באישה מבוגרתואני עומד להשתגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאוהב באישה מבוגרתואני עומד להשתגע
    אור
    08/05/2013

שמי אור,אני כרגע בן 19.אני חושב שאני עדיין נחשב לסוג של נוער וזה המקום הנכון

אני עובד קצת ב"עבודה לא שגרתית".
    הייתי במגמת קולנוע והייתי אחד המצטיינים שם מבחינת יכולת משחק.
    קצת אחרי סיום בית הספר,שלחו אותי,עוד ילדה שגם היא הייתה שחקנית מצטיינת ואת אחת המורות שלנו(היו לנו 2 מורות סה"כ) שגם המורה עצמה היא שחקנית לעשות כמה סרטי סטודנטים באמריקה,חלקם ביחד עם שחקנים אמריקאים אחרים.הצ'ופר הזה למעשה היה יכול להביא לנו חשיפה ואולי יכולת השתלבות בהוליווד אבל לצערי לא ממש יצא מזה הרבה
    עשינו כמה סרטי סטודנטים וצעירים בנושאים שונאים - סרט אחד היינו חלק מקאסט שלם של ילדים יתומים שמוצאים משפחות,ובסרט אחר שיחקנו כתפקידים בימי הביניים,זה סרטים קטנים של שעתיים-שלוש,לעיתים אולי 2 פרקים

אבל סרט אחד עסק בארוטיקה - והפעם שלושתנו,אני,הילדה והמורה היינו השחקנים הראשיים שם.
    אין לי בעיה עם ארוטיקה,היה לנו כמה סרטים כאלה בקולנוע אבל אתם יודעים סצנות מאוד קטנות.
    באמריקה הארוטיקה וכל העניין של הסקס מאוד נפוץ והולך יותר,אפילו פי כמה יותר ויותר מהטלנובלות.את האמת דיי עבדו עלינו,הסרט הזה ממש עסק בארוטיקה שלדעתי הייתה מוגזמת אבל היינו חייבים לעשות אותה.
    זה היה סרט שעסק בגילוי עריות.
    אני והילדה גילמנו זוג חברים,כאשר המורה גילמה את אמא של הילדה,וכמו שאתם יכולים לנחש קיימתי סצנות ארוטיקה עם המורה,ולא סתם ארוטיקה,קיימתי איתה אפילו סצנת סקס מבויימת.המורה במציאות בת 37

בוא נגיד שהתנשקתי עם המורה יותר מאשר עם הילדה,בתסריט מתואר מצב שהאמא נדלקת עליי ומפתה אותי ואני הולך כעיוור.
    היינו מתנשקים מלא,בהתחלה קצת נגעלתי מלנשק אישה מבוגרת כי זה עוד לא קרה לי והיינו מתאמנים מלא גם מחוץ לסדרה(במלון,בחדר חזרות) וכל הזמן הייתי דבוק אליה.
    כל הקטע שזה גם יראה טבעי כאילו אני גם נמשך אליה.ביקשו ממני בכל נשיקה להתחיל לשחק אותה ממש חרמן,להרים לה את החולצה,להכניס יד לתוך הישבן,אפילו לגעת בשדיים.הייתה סצנה ששלושתנו הלכנו לבריכה,וכאשר הבת הלכה למלתחות אני ישר נמרחתי על האמא(המורה שלי) שהייתה בביקיני,גם עם הילדה אגב קיימתי דברים אירוטיים
    והשיא זה שיצא לנו לצלם סצנת סקס מפוברקת.כמובן שלא התקיימה סצנת סקס אמיתית היינו על המיטה היא ערומה לגמרי ונגעתי לה בכל האיברים האפשריים בגוף.
    גם שתבינו מחוץ לחזרות,היינו נכנסים לאמבטייה היא בתחתונים ובחזייה ואני רק מנשק אותה,נוגע לה בישבן ובאיברים המיניים
    לא חשבתי שככה זה יהיה אבל חתמנו על חוזה והיינו חייבים לעשות את זה,בארצות הברית דברים כאלה הולכים ועל זה בחנו אותנו
    אבל אני מרגיש ממש שאני עומד להשתגע,אני עדיין עובד איתה בארץ.אני לא רוצה להגיע למצב של אונס חס וחלילה אבל היה מקרים שלא הייתי רחוק משם.
    אין איזה כדורי הרגעה שקשורים להתקפי חרמנות או משהו כזה?כל פעם שאני רואה אותה אני ישר נהיה חרמן,בחיים לא התקרבתי לאישה מבחינה מינית כמו עכשיו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מאוהב באישה מבוגרתואני עומד להשתגע - תגובה

שי ציון
    12/05/2013

אור הי,
    תיארת את מצבך בדרך בהירה ומפורטת. יחד עם זאת, אני לא בטוח שהבנתי את המקום בו אנו יכולים לסייע לך. שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו