אני משתגעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני משתגעת
    חסוי
    16/05/2013

יש לי תחביב שאני ממש אוהבת-לרכב על סוסים
    אני רוכבת דיי הרבה זמן ואני דיי טובה
    אבל זה גורם לי פשוט לבכות, למה? כי אני ממש ממש רוצה סוס וההורים שלי לא קונים לי!
    בטח תחשבו שזה משוגע אבל אני משתגעת מזה אני ממש אובססיבית ואני פשוט... לא יודעת איך להסביר את זה אני משתגעת אני בוכה אני צורחת אבל בכל מקרה להורים שלי בכלל לא אכפת מזה, אבא שלי אומר - "לא רוצה סוס וזהו" ואני פשוט משתגעת
    לי יש מספיק כסף כדי לקנות לעצמי אחד אבל ההורים שלי לא רוצים אפילו אם נקבל בחינם!
    לא יודעת מה לעשות יותר אני פשוט משתגעת מזה
    בעיקר בגלל שאני לא סובלת את החיים שלי, אני מרגישה מכוערת ושמנה ורק מתי שאני רוכבת על סוסים או בכללי מתי שאני בחווה עם הסוסים מטפלת בהם אני נהנת זה הדבר היחידי בחיים שלי שאני אוהבת ובלי זה כבר הייתי מתאבדת כנראה.
    אין לי מושג מה לעשות,
    תעזרו לי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני משתגעת

הוספת תגובה

• אני משתגעת - תגובה

שי ציון
    19/05/2013

הי, נשמע כי המפגש עם סוסים מהווה נקודת אור משמעותית בחייך, וזה לגמרי מובן שלמול תחושות כואבות שאת מתארת יש לך רצון לחוות עוד ועוד מהזמן הנעים הזה בחברת הסוסים. את מציינת שלא רק הרכיבה על הסוסים מהווה מקור להנאה ולכן הייתי מציע לך לחשוב על פעילות כמו התנדבות או אף עבודה של מספר שעות עם סוסים ואולי אף עם חיות אחרות. יחד עם זאת, גם אם תהיי כל יום בקשר עם סוסים עדיין ישאר זמן רב לחוות מחשבות ורגשות מכאיבים כאשר את לא לידם. לכן, אני מציע לך לפרט מעט על שקורה בחייך בפורום ואולי כדאי להיוועץ בדמות בוגרת (יועצת ביס או פסיכולוגית ביס או עובדת סוציאלית) בסביבתך שתסייע לך להבין מדוע את מרגישה את התחושות הכואבות. בכל מקרה נראה שאם תרגישי שחייך טובים יותר האיסור של הורייך על קניית סוס יהיה נסבל יותר עבורך (גם אם עדיין מכאיב). את מוזמנת להמשיך ולהגיב. שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו