מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני משתגעתחסוי16/05/2013
יש לי תחביב שאני ממש אוהבת-לרכב על סוסים
אני רוכבת דיי הרבה זמן ואני דיי טובה
אבל זה גורם לי פשוט לבכות, למה? כי אני ממש ממש רוצה סוס וההורים שלי לא קונים לי!
בטח תחשבו שזה משוגע אבל אני משתגעת מזה אני ממש אובססיבית ואני פשוט... לא יודעת איך להסביר את זה אני משתגעת אני בוכה אני צורחת אבל בכל מקרה להורים שלי בכלל לא אכפת מזה, אבא שלי אומר - "לא רוצה סוס וזהו" ואני פשוט משתגעת
לי יש מספיק כסף כדי לקנות לעצמי אחד אבל ההורים שלי לא רוצים אפילו אם נקבל בחינם!
לא יודעת מה לעשות יותר אני פשוט משתגעת מזה
בעיקר בגלל שאני לא סובלת את החיים שלי, אני מרגישה מכוערת ושמנה ורק מתי שאני רוכבת על סוסים או בכללי מתי שאני בחווה עם הסוסים מטפלת בהם אני נהנת זה הדבר היחידי בחיים שלי שאני אוהבת ובלי זה כבר הייתי מתאבדת כנראה.
אין לי מושג מה לעשות,
תעזרו לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני משתגעת - תגובה
שי ציון19/05/2013הי, נשמע כי המפגש עם סוסים מהווה נקודת אור משמעותית בחייך, וזה לגמרי מובן שלמול תחושות כואבות שאת מתארת יש לך רצון לחוות עוד ועוד מהזמן הנעים הזה בחברת הסוסים. את מציינת שלא רק הרכיבה על הסוסים מהווה מקור להנאה ולכן הייתי מציע לך לחשוב על פעילות כמו התנדבות או אף עבודה של מספר שעות עם סוסים ואולי אף עם חיות אחרות. יחד עם זאת, גם אם תהיי כל יום בקשר עם סוסים עדיין ישאר זמן רב לחוות מחשבות ורגשות מכאיבים כאשר את לא לידם. לכן, אני מציע לך לפרט מעט על שקורה בחייך בפורום ואולי כדאי להיוועץ בדמות בוגרת (יועצת ביס או פסיכולוגית ביס או עובדת סוציאלית) בסביבתך שתסייע לך להבין מדוע את מרגישה את התחושות הכואבות. בכל מקרה נראה שאם תרגישי שחייך טובים יותר האיסור של הורייך על קניית סוס יהיה נסבל יותר עבורך (גם אם עדיין מכאיב). את מוזמנת להמשיך ולהגיב. שי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)