מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאוןחן25/05/2013
למה? מה קרה לי כבר כמה חודשים אני רק בוכה בקושי יושנת
למה זה מגיע לי מה עשיתי שהדיכאון הזה בא אני לא יכולה ככה יותר
ההורים שלי לא יודעים כלום ככה שאני לא יכולה לבקש מהם שיקחו
אותי לטיפול אז איך אני יכולה לטפל בזה? בבקשה תעזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון - תגובה
קרן בן הגיא25/05/2013הי חן
אני שומעת שאת במצוקה קשה ("רק בוכה, בקושי ישנה..")
על מנת שאוכל לעזור לך יותר אני מבקשת לקבל קצת יותר פרטים: מה גילך? ממתי את חשה כך? האם את יכולה לחשוב על משהו שעורר את התגובה זו אצלך? האם זו פעם ראשונה? מה המחשבות שאת מוטרדת בהן?
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
חן25/05/2013אני בת 16 זה התחיל לפני חודש וחצי משו כזה זה היה קורה לי לפעמים אבל זה
היה עובר אחרי יומיים שלוש. אני לא יודעת מאיפה זה בא לא קרה משו חדש
שאני יכולה להגיד שזה גרם למצב הזה אני מפחדת שהמצב הזה לא יעבור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי - תגובה
קרן בן הגיא26/05/2013הי חן.
חודש וחצי זה אכן זמן ארוך כדי להרגיש לא טוב ומדוכאת כמו שאת מתארת.
מכיון שאת לא יודעת לומר או לשער מה יכול היה לגרום למצבך זה, קשה לי קצת להתייחס לעומק. אך בכל זאת ישנן דרכים לעזור לך להרגיש טוב -
טיפול נפשי בשיחות ובמקרים מסויימים אפשר גם להיעזר בתרופות. שני אלו יכולים לסייע ולשפר את מצבך.
האם יש לך אפשרות לשתף את הורייך בקשיים שאת עוברת? במידה ולא, אני מציעה שתפני במהרה ליועצת בית הספר או למורה ותספרי לה את מצוקתך והיא תעזור לך לפנות ולקבל עזרה מסודרת וקבועה.
שיהיה בהצלחה. את מוזמנת להמשיך להגיב בפורום. קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)