אני לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה
    דן
    01/06/2013

שלום רב אני דן בן 17, אני הייתי לבד בבית ודוד שלי בא עם אשתו ובנו בן 3 והוא יצא אז נשארנו לבד אני אשתו והבן שלו אני רציתי לצאת אז נכנסתי להתקלח והבן דוד שלי אכל גלידה ואמא שלו (אשתו של דוד שלי) רצתה לשטוף לו את הפנים והיא ידעה שאני מתקלח אז לקחה אותו למטבח ובדרך לשם עברו ליד הדלת של המקלחת והבן של דוד שלי פתח את הדלת בהפתעה אז אמא שלו לקחה אותו משם ותוך כדי היא פשוט ראתה לי הכל כל דבר ומאז אני במשבר אני מתבייש לדבר איתה או לעבור לידה או רק שתראה אותי ואפילו אני מתבייש מעצמי ואני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה - תגובה

שי ציון
    02/06/2013

דן הי, לכל אחד מאיתנו חשוב שלא לחשוף עצמו מעבר למידה שעלולה ליצור תחושת חוסר נוחות. כוונתי בחשיפה היא גם נפשית וגם פיזית. נדמה שהתרחש אירוע בו חווית חשיפה שהיית מעבר לשרצית ומעבר לשליטתך ועוררה תחושת בושה (ואני מניח עוד רגשות נוספים) ושהותירה אותה מבולבל ונבוך. לפני שאמשיך, אודה לך אם יתאפשר לך להגיב במה אתה אתה מתבייש ומה מביא את תחושת המבוכה? שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

דן
    02/06/2013

אני מתבייש ממנה אחרי זה ואני נבוך כל הזמן כשאני נזכר בזה ואפילו כשאני לבד אני מרגיש שאני מתבייש מעצמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

שי ציון
    06/06/2013

דן הי, תחילה התנצלות על משך הזמן הממושך למענה..בגיל ההתבגרות מתחוללים שינויים רבים חיצוניים ופנימייים כאחד. השינויים הללו אשר קשורים לצמיחת הגוף הפיכתו לגברי (או נשי) שינויים הורמונליים, הופכים את הזמן הזה למסובך ואינטנסיבי. לפעמים אפילו נדמה כי יכולים להיות יחדיו רגשות הפוכים כעס ושמחה, אהבה ושנאה, משיכה ודחייה, מבוכה וסקרנות, אשר רק מעצימים את הבלבול.
    נדמה כי בתיאור שלך התרחש מקרה שלא היה בשליטתך אך עדיין אתה מרגיש מבוכה, בושה וייתכן אף אשמה. אני יכול לחשוב שגם עבור האישה היה בכך אירוע מביך שהייתה מעדיפה כי לא יתרחש. אני מציע לך בשלב הראשון אולי לכתוב לעצמך את מכלול הרגשות שעלו אצלך בעקבות האירוע. ייתכן ובשלב שני (או ראשון) תוכל לשוחח על כך עם יועצת בית הספר או דמות אחרת שתסייע לך להקל מעט. כמובן שאתה מוזמן להגיב.שי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו