עצב ויאוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצב ויאוש
    איתי
    07/07/2013

אני איתי בן 13 וחודש מתל אביב אני כבר מתחילת שנת הלימודים סובל מבעיה חברתית מבחינת חברות לכולם יש ולי אין היו לי נרבה אבל הן היו משחקות בי וכאלה עד שאחת באה וקראה לי הומו וזה התפתח בכל הבית ספר וכולם חשבו שאני זכה ואמרו לי את זה שאני הומו ואני אל אני אובה בנות ואז באמצע שנה בא חבר מאוד טוב שלי ממש טוב אחים בדם אנחנו אבל אז הוא בא ומשך את כל ההופעה אליו ואז הוא רצה שאני ביוא איתו שנסתובב אבל בעצם אני רק סבלתי מזה כי ילדים מתחברים לילדים שיש להם הרבה כסף שיש להם מותגים ושהם מגניבים זה שאני לא לובש מותגים זה אל אומר שאני לא אמור להיות בחברה עם כולם אני אל זבל חברים שלי מתיחסים אלי בצורה מגעילה והבנות מזלזלות בי אני אוהב איזה ילדה והיא לא שמה עליי המערכתצ יחיסם שלי הכי גדולה היא חודש וכל החברים שלי מתחילים להתגרות בי ממש בזה שהם התנשקו כבר מליון פעם ואני אף פעם לו כי אני ילד טבו מבית טוב עם אמא חמה ואוהבת ששומרת עלי הם מעשנים ואני אל הם יוצאים למועדונים ואני לא הם דופקים צרפתית לילדות אני לא הם מסתובבים עם אולר בכיס אני לא להם יש מלא כסף ולי לא זה מעצבן שהם מתגריים בי עם זה אני חייב עזרה בדחיפות איך לצאת מהמצב וגם אני אף פעם לא מבלה עם חברים בשכונה יש לי שני אחים קטנים אחד בן 10 ואחת בת 5 והילדים האלה זה החיים שלי אני יוצא עם בחרים לפעמים אבל אני רוהצ להסתובב עם בהחרים בשכונה קצת לצאת מהשגרה של הבאסה היאוש בבקשה אני צריך עזרה דחופה ומידית!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצב ויאוש

הוספת תגובה

• עצב ויאוש - תגובה

שי ציון
    09/07/2013

איתי הי,
    התיאור שלך מקיף ואפילו אולי מבטא תחושה של הצפה מכל הרצונות והמחשבות והרגשות שכאילו מתנגשים האחד בשני, ובסוף רק מחפשים דרך לצאת מהמערבולת הפנימית. נדמה שאתה קצת שואל את עצמך "מי אני?" ואיך אני יכול גם להיות מקובל ועם חברים וגם לשמור על "איתי" שאתה מכיר ושרוצה ללכת בדרך משל עצמו. גיל ההתבגרות הוא נורא מסובך כי פתאום יש לחברים הרבה כוח ומספיקה שמועה אחת כדי להעציב ולפגוע.אולי העצה הטובה ביותר שאני יכול להציע לך היא לבחור בקפידה את החברים שלך. תמיד יש רצון להיות מקובל ופופולארי אבל לפעמים לרצון הזה יש מחיר של צורך להעלים חלקים מ"איתי" כדי לזכות בחברויות הללו ולפעמים גם להיפגע. אולי אם תצליח למצוא חברים שיוכלו לקבל אותך כמי שאתה וגם תרגיש שאתה יכול לקבל אותם יהיה בכך עזרה משמעותית. שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו