עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    מוריה
    05/09/2013

היי אני בת 19 ,וכשהייתי קטנה הוטרדתי מינית אבל לא סיפרתי לאףף אחד והתעלמתי מזה שידרתי לעולם שהכול בסדר מבחינת הבית ספר וציונים והכול ואז בגיל 17 בתיכון דיברו איתנו על הטרדות מיניות ומה שזה גרם לי היה להתפרקות בכל החיים שלי אם בלימודים ואם שהייתי כל הזמן עצובה ובאותה תקופה הייתי בטיפול של כמה חודשים והפסיכולוגית היתה מדהימה ממש וידעה אמת להקשיב ואחיות שלי לא ממש עניין אותן זה היה כזה פתאום את ככה ולא טוב לך וראו צד שהם לא ידעו לאכול אותו ועכשיו אני בצבא כבר 10 חודשים וכל הזמן סובלת אם זה שקשה לי להשתלב חברתית ואם זה שאני עצובה ומבואסת ואין לי גם טאבון אני רק חושבת איך לא להיות שם וניסיתי לפנות לקבן והיא לא יודעת להתייחס ולהקשיב כמו שאני צריכה ולא נראה שאכפת לה היא מקדישה לי 20 דקות כל שבועיים ואין אני לא יודעת מה לעשות למי עוד לפנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

שי ציון
    08/09/2013

מוריה הי,
    כיוון שכיום את בטיפול וגם בעבר היית אציע לך שתי אפשרויות. 1. הראשונה היא לשוחח על כך עם הקבנית כיום את מטופלת אצלה הן על הצורך שלך בתדירות פגישות גבוהה יותר והן על הרגשתך בטיפול. ייתכן ויהיה בכך להביא לשינוי. 2. כמו כן יש לך את האפשרות ללכת באופן פרטי לטיפול כאשר אינך נמצאת בצבא (על פי סדר החופשות שלך).
    את מוזמנת להמשיך ולהגיב. שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו