דימיון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימיון
    אנונימי
    20/09/2013

שלום לפני בערך 4 שנים חבר שלי צחק עלי שאני הומו לקחתי את זה נורא קשה הוא ידע שזה לא נכון היית לי חברה אותו זמן אני יודע שמה שהוא אמר זה לא נכון אבל המוח שלי לא עזב אותי ותמיד אמר לי שאני כזה(שבעקבות הדמיודות האלה התפתחו נטיות לצד השני ) לפני בערך חצי שנה הלכתי לפסיכו' והוא אמר לי שזה שום דבר אין פה בעיה נפשית זה רק לחץ שנוצר במוח וכל הנטיות זו תופעה של הדימיונות,לפני ראש השנה דיברתי עם אותו אחד וממש נכנסתי בו וכל הדמיונות עברו אבל הם חוזרים כל פעם אני כל פעם אומר לעצמי שזה לא נכון רושם על הדף דברים וזה לא עוזר מה לעשות?
    נ.ב ראוי לציין שלא אוננתי מאז שאני זוכר את עצמי וכל פעם שיש גירויי כזה עולים דמיודות על אוננות וזה מה שגם מביא אותי לחושב ככה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימיון

הוספת תגובה

• תגובה

עבדך הנאמן
    22/09/2013

לא כל כך הבנתי ממה אתה לחוץ.... אם אתה מכחיש שאתה גיי ובגלל זה אתה לא יכול לאונן... אם זה המקרה אז דבר ראשון תוציא את החשק- תעשה.. טוב את זה. ואז אם אתה באמת רואה שאתה כזה ואתה באמת ככ לא רוצה להיות כזה אז פשוט תאמן(?) את עצמך להיות סטרייט. יש כאלה מחנות בארהב ראיתי בפמלי גאי. בכל מקרה הכי חשוב למצוא למה אתה ככ לחוץ מזה... אולי טראומה מהעבר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימיון - תגובה

קרן בן הגיא
    22/09/2013

שלום אנונימי
    מתוך ההודעה בולטים לי מאוד הדאגה והסבל שלך.
    אני שומעת שהם נובעים בעיקר מהמחשבות שחוזרות ומטרידות ולא נותנות מנוחה.
    המחשבות לא מעידות בהכרח על נטייה מינית כזו או אחרת. אבל הן כן מספרות שהנושא הזה מטריד אותך.
    אני מציעה לפנות שוב לאיש מקצוע בעיקר כדי לנסות להקל במחשבות הטורדניות. יכול להיות שדרך הדיבור תוכל לארגן לך בפנים בצורה שתייצר פחות מתח ולחץ.
    שיהיה בהצלחה. אתה מוזמן להמשיך להגיב בפורום. קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו