מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימיוןאנונימי20/09/2013
שלום לפני בערך 4 שנים חבר שלי צחק עלי שאני הומו לקחתי את זה נורא קשה הוא ידע שזה לא נכון היית לי חברה אותו זמן אני יודע שמה שהוא אמר זה לא נכון אבל המוח שלי לא עזב אותי ותמיד אמר לי שאני כזה(שבעקבות הדמיודות האלה התפתחו נטיות לצד השני ) לפני בערך חצי שנה הלכתי לפסיכו' והוא אמר לי שזה שום דבר אין פה בעיה נפשית זה רק לחץ שנוצר במוח וכל הנטיות זו תופעה של הדימיונות,לפני ראש השנה דיברתי עם אותו אחד וממש נכנסתי בו וכל הדמיונות עברו אבל הם חוזרים כל פעם אני כל פעם אומר לעצמי שזה לא נכון רושם על הדף דברים וזה לא עוזר מה לעשות?
נ.ב ראוי לציין שלא אוננתי מאז שאני זוכר את עצמי וכל פעם שיש גירויי כזה עולים דמיודות על אוננות וזה מה שגם מביא אותי לחושב ככה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
עבדך הנאמן22/09/2013לא כל כך הבנתי ממה אתה לחוץ.... אם אתה מכחיש שאתה גיי ובגלל זה אתה לא יכול לאונן... אם זה המקרה אז דבר ראשון תוציא את החשק- תעשה.. טוב את זה. ואז אם אתה באמת רואה שאתה כזה ואתה באמת ככ לא רוצה להיות כזה אז פשוט תאמן(?) את עצמך להיות סטרייט. יש כאלה מחנות בארהב ראיתי בפמלי גאי. בכל מקרה הכי חשוב למצוא למה אתה ככ לחוץ מזה... אולי טראומה מהעבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימיון - תגובה
קרן בן הגיא22/09/2013שלום אנונימי
מתוך ההודעה בולטים לי מאוד הדאגה והסבל שלך.
אני שומעת שהם נובעים בעיקר מהמחשבות שחוזרות ומטרידות ולא נותנות מנוחה.
המחשבות לא מעידות בהכרח על נטייה מינית כזו או אחרת. אבל הן כן מספרות שהנושא הזה מטריד אותך.
אני מציעה לפנות שוב לאיש מקצוע בעיקר כדי לנסות להקל במחשבות הטורדניות. יכול להיות שדרך הדיבור תוכל לארגן לך בפנים בצורה שתייצר פחות מתח ולחץ.
שיהיה בהצלחה. אתה מוזמן להמשיך להגיב בפורום. קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)