מה לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות?
    לירז
    03/10/2013

שלום אני בת 19
    אני כל הזמן בדיכאון אני חושבת שאני לא יפה מספיק שאני שמנה אבל אני לא באמת שמנה פשוט אני מרגישה ככה ואני לא יודעת מה לעשות אני רוצה להיות בן אדם שמח
    אני ממש לא אוהבת את עצמי ולא מרגישה שווה
    אני חושבת שאם אני ירזה אז לפחות אני יהיה שווה משהו אני חושבת שזה הדבר היחיד שיש בי
    שאני ירגיש יפה וכאילו לא אכפת לי איך אולי לקחת כדורי הזייה או להפסיק לאכול אין לי מה להפסיד כבר
    אני ממורמרת
    ואני לא עובדת או עושה עם עצמי משהו וזה גורם לי להרגיש ממש חסרת תועלת
    ואני לא עובדת כי גם אני מרגישה לא שווה כלום כי אני חושבת שאני לא מספיק יפה וגם מבחינה חברתית אני לא מסתדרת
    אני סיימתי שנה שעברה תיכון שהיה לי ממש רע שם!!!!! הייתי שם ממש בודדה כל הכיתה לא דיברו איתי הרגשתי תמיד לבד וגם עכשיו אני מרגישה בודדה כל הזמן והם לימדו לישנוא את עצמי כי הרגשתי שאף אחד לא אוהב אותי שכולם שונאים אותי
    ועכשיו אני צריכה לעשות שירות לאומי ואני לא רוצה לעשות כי אני יודעת שאני לא יסתדר וירגיש בודדה ואני לא יודעת מה לעשות עם עצמי ... אין לי בכלל שימחת חיים יש איזה טיפול שאתם מכירים שאני יכולה לעשות כדי קצת לאהוב את עצמי או להרגיש טוב עם עצמי
    או איזה מקום לנוער פנימייה כלשהיא שאני יהיה שם שאני ירגע קצת אני כל הזמן בחרדות ובלחץ ...אני ממש בלחץ מהעתיד אני לא יודעת מה אני יעשה עם עצמי מה אני יהיה במה אני יעבוד וכו.(תיכנננתי לעשות שירות לאומי השנה אבל אני לא רוצה לעשות)
    ואני רוצה לא להיות בבית בגלל שאני רוצה לשכוח כל מיני דברים כמו מה שהיה לי בתיכון אני מרגישה שאני חיה את הרגעים בתיכון מחדש .. וזה עושה לי רע
    אני מפחדת שאני לא יהיה מוצלחת בעתיד וכאלה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

תמונה

• מה לעשות? - תגובה

שי ציון
    04/10/2013

לירז הי,
    אני מציע שתצרי קשר במייל שלי ותצייני מהיכן את בארץ ואסייע לך.
    מלבד זאת, את מתארת את מצב שבו את חווה את עצמך כ"לא" באופן הבסיסי ביותר. כאשר את מתארת דיבור פנימי מורכב בתוכך שמנסה להבין את מקור ההרגשה הרעה שתוקפת אותך ווחושבת שזה קשור למראה החיצוני אך בחלק אחר מבינה כי יש גם קשיים אחרים שמייסרים אותך שאינם קשורים למראה. אני מאמין שבליווי טיפולי רצוף ונכון אפשר ליצור שינוי בהרגשה שלך ולסייע לך לחוש יותר אהובה מבפנים ומבחוץ.שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו