עזרה נפשית דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה נפשית דחופה
    סיגלית
    01/11/2013

הי שלום אני בחורה בת 22
    יש לי חברה מאוד מאוד מאוד טובה
    כבר מכיתה א אנחנו מכירות,
    אתמול היא הודיע לי שבקרוב היא עומדת להתחתן
    ואני פשוט שבורה לגמרי מקנאה בה מאוד מאוד ואני רק בוכה
    מזה כל היום פשוט נשברתי נפשית, אני לא יכולה לחשוב
    שהיא תקיים יחסי מין לפניי ותינשא ותעבור הכל לפניי
    היא אגב גדולה ממני בשנה וחצי, זה הדבר היחיד שמעודד אותי שאני אומרת לעצמי שהיא יותר גדולה אבל זה גם שובר אותי אשמח מאוד מאוד אם תתנו לי איזשהיא עצה טובה תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה נפשית דחופה

הוספת תגובה

• עזרה נפשית דחופה - תגובה

שי ציון
    03/11/2013

סיגלית הי,
    את מביאה כאב על כך שחברתך מקדימה אותך ביצירת קשר זוגי משמעותי. השתמשת במילה "נשברתי" באופן שהעלה אצלי מחשבה עד כמה נושא זה של קשר הוא עדין אצלך, שבעקבות נישואיה הקרובים של חברתך את חווה שבר וכאב נפשי כה עמוק. כאילו היעדר הקשר אצל חברתך שמר עלייך עד עכשיו מפני השבריריות של החוויה הפנימית שלך ואילו כעת משחברתך עומדת לפני חתונתה את מוצאת עצמך חשופה וללא ההגנה שהייתה לך עד כה, באופן שאולי מחייב אותך להתבונן בחלקים בתוכך שמעלים כאב.
    על פי שעון הזמן הפנימי שלך יש לך שנה וחצי לעבודה נפשית על מנת לאפשר לך להתמודד עם שעובר עלייך. מלבד זה, גם ללא קשר לחברתך מגיע לך לחוות קשר טוב ועמוק ואולי אפשר לראות באירוע המכאיב גם הזדמנות להיכנס לעבודה נפשית שמטרתה תיהיה לאפשר לך לחוות קשר קרוב ומשמעותי. את מוזמנת להמשיך ולהגיב. שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לשי

סיגלית
    07/11/2013

הי שי תודה על המענה אבל לא ממש הצלחתי להבין
    ומה פירוש יש לי שנה וחצי?? לא הבנתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לשי - תגובה

שי ציון
    07/11/2013

הי, הכוונה הייתה בחצי חיוך לפער הגילים בינך לבין חברתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לשי

סיגלית
    07/11/2013

אוקי אז איך עליי לצאת מהמצב בו אני נמצאת??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לשי - תגובה

שי ציון
    07/11/2013

אני מציע לך למצוא מטפל או מטפלת באיזור מגורייך שיעשה איתך את הדרך לשינוי המצב בו את נמצאת. קיימות אפשרויות מוזלות באמצעות מרפאות ציבוריות (על פי רוב ללא תשלום) וגם באמצעות קופות החולים (תשלום מופחת).שי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו