מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף תעזרו לייאנונימי28/11/2013
שלום אני בת שלוש עשרה ויש לי שאלה ממש דחופה ואני צריכה עזרה אתמול יצאתי לפארק עם חברות וכשחזרתי ונכנסתי לגינה ראיתי את אמא שלי והבן זוג שלה מהחלון עושים אהבה ואני בשוק אני לא יכולה להוציא את התמונה הזאת מהראש שלי מה לעשות לספר לה או לא אני כול כך מבולבת אני לא יודעת מה אני צריכה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף תעזרו ליי - תגובה
שי ציון30/11/2013אנונימית הי, אפשר להבין את הקושי להוציא תמונה זו מראשך כביטוי לבלבול שאת מרגישה בקשר למראה שראית. ככל שאת גדלה את נחשפת לצדדים לא מוכרים בהורייך בכלל ובמקרה זה אצל אימך. כך, כשהיית ילדה קטנה ייתכן וחשבת שאימך יודעת הכל והיא יכולה לעשות הכל ולמעשה היא מושלמת (ממש כפי שרבים מאיתנו מרגישים כלפי הוריים בתקופת הילדות). לאט לאט ככל שהתבגרת למדת הן להכיר ביכולות שלך ושל הסביבה והן בחלקים האנושיים והפחות מוכרים של אימך. אין ספק שחלק מורכב ביכולת שלנו לראות את ההורים כאנושיים זה לראות את המיניות שלהם (ואולי מסובך יותר כאשר המיניות היא לא מול אביך). במקרה שלך גם נחשפת להתרחשות שלא היית אמורה לראותה והיא מציפה בעוצמה שלה עד כדי בלבול וקושי לעכל את שראית.
יחד עם זאת, יתכן ויש בכך הזדמנות לפתוח נושא עם אימך שהוא משמעותי גם לך וגם לה: נושא המיניות. נושא זה יתכן וכבר מעסיק אותך גם ללא קשר למראה של אימך ויתכן שדווקא החשיפה שלך לחלק המיני אצל אימך יכולה לאפשר לך לראות בה דמות שניתן להתייעץ איתה בנושא זה. יתכן ובשיחה גם תחשבו כיצד ניתן להימנע ככל שניתן ממצבים בהם את נחשפת למעשי האהבה שלה. בקצרה, אני מציע לשוחח איתך על אף המבוכה ונראה כי אם תוכלו לשוחח על כך יצמח טוב. את מוזמנת להמשיך להגיב, שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)