מידע רפואי
פורומים
- המופיליה
- כאב
- רפואת משפחה
- נוירולוגיה ילדים
- תרופות ייעוץ תרופתי
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- אורתודונטיה - יישור שיניים
- הורות טבעית
- ניתוחי גב, כאבי גב, עמוד שדרה
- התמודדות עם לחץ, פרידה, בגידה, פיטורין
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- שאיבת שומן, הזרקת שומן
- אופטיקה, משקפיים, עדשות מגע
- קנאביס רפואי - רישיון למריחואנה רפואית
- כאבי ראש, מיגרנות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.ד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
- my lifeמאי14/12/2013
אז הסיפור שלי הוא ארוך מאוד, אבל אני מרגישה שאני צריכה לשתף או לכתוב אותו.
הכל התחיל בכיתה ה', שמתי לב שאני שונה משאר הבנות, הייתי ילדה יחסית שמנה. במשך השנים עד כיתה ז ניסיתי דיאטות מהאינטרנט עד שאמא שלי בכיתה ז רשמה אותי לשומרי משקל. ירדתי שם 4 קילו ואז אמא שלי ראתה שזה מתחיל להיות מוגזם: המדריכה רצתה שארד עוד ואני התחלתי לאכל פתית ביום או פשוט לא לאכל כלום. יצאתי משם בחודש ינואר. באפריל חליתי באולקוס- חיידק בבטן. היה לי אותו 7 חודשים. האולקוס בעצם זה כמעט כמו הריון: בחילות בוקר, צרבות,בחילות,כאבי בטן חזקים. לא יכולתי לאכל כמאט כלום. במשך הזמן שהייתי חולה זה שינה אותי. הפכתי מילדה שמחה ותמימה שבאמת מאושרת מהחיים ורוצה רק טוב בעולם לילדה מתבודדת שלא יודעת מי היא ועם אופי לא ברור. אחרי האולקוס היה לי מאוד קשה לחזור לבית הספר, הייתי בערך 24 שעות לבד רק דיברתי עם אמא שלי ופתאום לחזור לבית הספר, קשה נפשית. שחכתי לציין שאני בת 15 וחצי כרגע ולא קיבלתי מחזור. אני מתרומת זרע, ואני שונאת את הגוף שלי, חצי מהמשפחה הכי קרובה אליי נפטרו וכרגע אני לבד. זהו. נהפכתי לילדה דיכאונית.נגמרו לי הכוחות. אין לי יותר חברים וחברות והדבר היחיד שאני עושה זה לאכל. אני לא אומרת סתם באמת אין לי כבר אף אחד.
ועד היום ישלי בעיות בריאותיות.
אני יסכם בקצרה:
אני לבד בעולם הזה
לא קיבלתי מחזור
אני שמנה
אופי מגעיל
מראה מכוער
ומחכה לגואל שאני כבר לא יהיה פה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר my life - תגובה
שי ציון17/12/2013מאי שלום, במידה ואת מעוניינת אני מציע שתשלחי אלי למייל הפרטי מספר פרטים על המסגרת המשפחתית בה את נמצאת, מסגרת לימודית גיל. אין צורך לפרט לפרטי פרטים. ננסה לחשוב כיצד ניתן לסייע לך.
כמו כן, אני מזמין את חברי הפורום להגיב למכתבך (כמובן תוך רגישות להתמודדות אותה את עוברת. שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?