אני צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני צריכה עזרה
    צופית
    19/12/2013

שלום אני בכיתה י שנה שעברה היה לי חברה ואני והיא היינו הכי חברות
    ממש כתבתי לה מכתבים והיא לי
    ואז המנהלת הפרידה בינינו כי היא אמרה שאנחנו לא מתאימות
    בקיצור מאז אני לא סומכת על חברות אין לי חברות בכלל אני פוחדת לאבד אותם
    והנה השנה הכרתי חברה ואני והיא חברות מאוד טובות אבל אני מקנאה בכל מי שנמצא סביבה אני לא מסוגלת לראות אותה מדברת עם משהי אחרת
    ואמרתי לה את זה והיא אמרה שהיא לא יכולה להיות רק חברה שלי
    ואני כל יום מתקשרת אליה וגם מספרת לה תרוצים כי שתתיחס רק אליי ולא לעוד בנות
    אני לא יודעת מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני צריכה עזרה

הוספת תגובה

• וואו אני באותו המצב

אנונימית
    22/12/2013

בדיוק פרסמתי על זה לפני דקה חחח הלוואי שהייתי יודעת איך לעזור ):

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני צריכה עזרה - תגובה

שי ציון
    24/12/2013

ליאורה הי, תחילה התנצלות על משך הזמן הארוך שהמתנת לתגובה. נדמה שאת מספרת על החשש שעולה אצלך מחזרה של חוויה בה נאלצת להיפרד שלא מרצונך מאדם קרוב לך. כדי לשמור על עצמך מפני הכאב שחווית כתוצאה מהפרידה הראשונה את מחפשת כל הזמן אישור לקירבה של החברה שלך אלייך וכל סימן לפרידה אפשרית מעורר אצלך חרדה כעס ואולי ניסיון להיצמד עוד יותר לחברתך. אלא נראה שהיא שחיפוש הקירבה שלך מתפרש אצלה כמחנק ואולי אף פוגע בחברות שלכן (למרות שאת רוצה להיתקרב). אומנם לא כתבת זאת אך נדמה שיש לך חברה אחת, כך שמבחינתך את צריכה עוד יותר לשמור על החברות כי אם יקרה משהו לחברות שלכן תיוותרי פגועה ובודדה. ברור שככל שתלחצי על החברה להיתנתק מחברות אחרות כך החברות בינכן תיגווע. שאלה שעולה אצלי היא מה מקשה עלייך למצוא חברות נוספות. אולי שם הבעיה? אולי אם היית מבקשת ממנה להכיר את חברותיה האחרות יכולתן לבלות זמן רב יותר יחד ואולי אף היית רוכשת חברות אחרות. את מוזמנת להמשיך ולהגיב. שי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

צופית
    29/12/2013

אני דיי חברותית עם כולם
    אני מדברת ואפילו משחקת אתם
    אבל זה לא כמו אצל אותה חברה אותה אני אוהבת מאוד ואני לא מסוגלת לראות אותה מדברת עם משהי אחרת או מחבקת
    אני עושה הכל שתהיה רוב הזמן איתי אני אפילו מספרת לה שקרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו