אני חייבת עזרה הצילו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני חייבת עזרה הצילו
    אנונימי
    27/01/2014

אני צריכה עזרה אני בת 17 ואמא שלי מרביצה לי לפעמיים (הרגע זה קרה )אני לא יודעת מה לעשות אין לי לאין ללכת אבא שלי לא אכפת ממה שקורה הוא עסוק בעצמו כל דבר רע שקורה בבית נופל עלי ואין לי עם מי לדבר ואני אבודה כבר אני לא מסוגלת להיות בבית כי כל דבר שאני עושה מאשימים אותי וסטירה נופלת עליי אני אמורה להתגייס רק ביולי ואני ממש רוצה לדחות את זה אבל אני פוחדת כי אמא שלי אמרה שכשאני אגיע ל18אני עפה מהבית ואני נשבעת אני לא ילדה מופרעת אני תלמידה מצטיינת עם ממוצע ממש טוב והכל מעולה בבית ספר ואני עובדת בשביל הכסף שלי אבל כלום לא טוב להם אני ממש פוחדת להיות בבית ואין לי למי לפנות פניתי לסבא וסבתא והם סיפרה לה והיא העיפה אותי מהבית ליומיים מה אני יכולה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני חייבת עזרה הצילו

הוספת תגובה

• אני חייבת עזרה הצילו - תגובה

שי ציון
    28/01/2014

שלום, תחילה אתייחס למקום שבו יש קו גבול ברור בקשר בין הורים לילדים - אלימות. אסור להורה לנקוט באלימות פיזית (אפשר לדבר גם על מילולית ונפשית אך בתחום הפיזי זה פשוט יותר להגדיר) כלפי ילדיו. נקודה. מעבר לכך, אני מציע לך לפנות ליועצת בית הספר שנשמע שמהווה מקום טוב עבורך ולבקש להתייעץ איתה על שמתרחש בביתך ואני מאמין שהיא תוכל לסייע לך ואולי להפנות אותך (ואת משפחתך) לגורמי סיוע. שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו