מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי בעיותעמית27/02/2014
היי אני עברתי הרבה בגיל הילדות אבא שלי היה מכה אותי עד לא מזימן (הוא הפסיק ביגלל שאני מזמין משטרה אני בן 16 ) עברתי 10 בתי ספר הוכתי גם שם לו מיזמן אובכנתי שיש לי כמה בעיות בעיה רגשית חברתית בעיה של יפרצות של כעס עצבים ועצבות וחרדה ודיכאון ועוד קצת ויש עוד בעיה שהמאבחנת לא צינה שיש לי ואני יודע שיש לי זה בעיה שאם מדברים איתי אני מקשיב ואז ניהיה "קצר" במוח ונהלם הכל ואני אומר תחזור שנית וזה חוזר עוד הפעם ובלי סוף זה משפיל אנשים וגם
אותי במיוחד יצרתי לי כך אויבים ותמיד רדפו אחרי והציק לי במיוחד בפנימיות ואף פעם לא היו לי חברים והאיבחונים לא הוגדרו כימעט ואני שנתים בבית מנותק מהעולם הוריי מקללים אותי כל הזמן ואין עם מי לדבר ומה לעשות אני מת לחזור לעבוד אבל אני מיתביש מהמצב שאני מביך אנשים המאבחנת אמרה לי שנפלתי בין הכיסאות ואני חייב עזרההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות
עמית27/02/2014בן 17 וכרגע סובל מאוד אבא שלי יתקשר השבוע למישטרה ואמר שהכתי אותו ולא עשיתי את זה ואחרי זה שבאו שוטרים סירבתי לבו כי לא עשיתי כלום ולא לקחתי כדור אותו יום (רספידל) ואימתי על השוטרים ואז לקחו אותי רגיל בסוף והיכו. אותי וקיללו אותי וחצי יום ישבתי במיסדרונות וכול מי שעובבר לידי אומר לי יה ילד קקה אני זקוק לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאא
עמית27/02/2014אני רוצה לילמוד מיקצוע והורים שלי טעונים שאין להם כסף וזה סתם בולשיט באחי משקעים בחודש 1290₪ ושיורעי נהיגה בקושי אני מקבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
עמית27/02/2014אמרתי להוריי שאני יתאבד (ואני לא מיתכוון כאילו זה רק היה בישביל להרות עד כמה קשה לי ) והם אמרו לי תעשה מה שבא לך לא מענין אותנו אני חייב עזרה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה - תגובה
שי ציון02/03/2014עמית שלום, אתה מתאר מציאות מורכבת וחוסר אונים. האם אתה מטופל כעת ואם כן באיזו תדירות? שי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהח
עמית03/03/2014קודם כל תודה רבה שחזרתה אלי אםם אני מתחיל תיפול עוד חודש חיקיתי 3 חודשים של סבל ונירא לי שיש לי את הבעיה הזאת של ניתוק במוח יש לזה כמה שמות ואני בתוח בב100אחוז brain zaps, brain shocks,
electric shock sensations, brain shivers, head shocks, cranial zings. ומהמצב שאני נימצא בניתוק מהחיים אני כל היום במכשיר ניד וביגלל התנוכה ניהיה לי כתמים שניראים כמו התחלה של נמק אני הולך מחר לרופא (תבין עד כמה זה חמור וכמה הזנחה) ישמח אםתגיד לי מה להגיד לפסכיאטרית בישביל שאני יופנה לאיבחון כמה מהר. שאפשר תודה עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהי
עמית03/03/2014אתה שם לב שיש לי שגיעות ואין רצף במילים כאילו אחרי שתי מילים טעות או שגיעת כתיב או מילה שלא קשורה זה מהקצר הזה שעושה לי תמוות שתבין עשיתי מיבחן איטלגנציה וקיבלתי מאה אני פשוט באתי לעולם בישביל לחבות גיהנום נורא ואיום וביגלל שאני חזק אני לא בוכה או חושב על ליתאבד או שאני לא מבין תסיטואציה שאני נימצא תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהg
עמית04/03/2014אני יגיד לך תאמת אין לי איך להעביר תזמן רק שאני לא ישתגע למה שאני יהיה הומלס לא עשיתי שום דבר רע ההורים שלי לא מתיחסים גם שאני מדבר איתם כאילו אני משוגע או משהו כזהה וביקשתי מאמא שלי ליקנות לי פליסטישן בשבל להביר תזמן ופשוט היא אומרת לי אין כסף וזה שקר וגם אני רוצה לחזור לחדר כושר ליראות קצת בני אדם וגם לזה היא אומרת לי מי שעובד מקבל מה אני עושה אני מפחד להיות חסר בית כולי דומע כרגע כאילו למה למה ואין אף אחד שיקשיב חושבים שאני אצלן ובטלן זה לא כיף כול היום ליראות סרטים תאמין לי זנה גיהנום אני בקושי אוכל ושתבין הורי לא הורים מהמינין הם לא קנו לי שום מתנה ולא חגגו לי שום יום הולדת כל אחד באיפון שלא עם החיים שלו ומתי שאני מדבר איתם על משהו הם אומרים לך לעבוד בטלן תעזור לי בבקשה מה אני יכול לעשות בשביל לא ליהות הומלס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)