בא לי למות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בא לי למות
    ליאן
    01/03/2014

אני לא יכולה יותר להמשיך לבכות, אין לילה שאני מעבירה בלי לבכות
    אני לא ישנה, רק מחשבות מחשבות בכי .
    יש לי חברה טובה מגיל קטן עד היום אני תמיד ביחד
    יש לה אח, שהיה כמו אח קטן בשבילי ( הוא קטן ממני בשלוש שנים)
    היינו ביחד תמיד תמיד שפכנו תלב אחד לשני תמיד היינו דבוקים אחד לשני
    עד שיום אחד הכל השתנה שהתחיל נשיקה בינינו
    התחלתי לאהוב אותו יותר מאח אחרי הנשיקה והוא גם
    והמשכנו פה ושם נשיקה והמצב הדרדר עד ששכבנו
    מאז אני אוהבת אותו כגבר שלי ולא כמישהו שהוא אח בשבילי, אין לי סיכוי איתו וזה משגע אותי אני לא יכולה להסתכל על מישו אחר כי זה מגעיל אותי, ניסיתי להיות עם מישו אחר לזרום איתו לאהוב איןןן לא יכולההההההההה והבנות בגילי כמו הולכות להתחתן לחלקן יש תינוק ואני יושבת פה בוכה על מישהו קטן שאין לי סיכוי איתו . והוא כבר לא מעוניין בקשר איתי לא רוצה להיפגש לראות ולא כלום . ואין מצב בעולם שאשכח אותו מה אפשר לעשות?!!!!!!!!!!! :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בא לי למות

הוספת תגובה

• בא לי למות - תגובה

שי ציון
    05/03/2014

ליאן הי, את מתארת קשר ארוך ופרידה כואבת שלא ביוזמתך. חשבתי על כך שאת צודקת וככל הנראה לא תשכחי אותו לעולם כיוון שהוא עורר אצלך רגשות רבי עוצמה שלעיתים נשארים איתנו כל חיינו. יחד עם זאת, אולי אפשר לזכור את בחור אך ביחד עם ההבנה שכרגע אין באפשרותך להביא אותו לחדש את הקשר כפי שאת מעוניינת. אין זה אומר שלא יכאב (ככל הנראה זה יכאב מאוד) אך חשוב להרפות ולהכיר במה שביכולתך להשפיע עליו ובמה שאין ביכולתך להשפיע עליו ומהתיאור שלך כרגע אין ביכולתך להשפיע על הבחור. אבל כן מגיע לך לחוות רגשות טובים וזוגיות שתרגישי בה רצויה ואהובה. אולי צריך רגע להמתין עם ניסיונות קשר כעת שרק יעציבו אותך ולתת לנפש להירגע מעט ולעכל את הפרידה ולאט לאט תוכלי לחשוב על יצירת קשר אחר.שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו