מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבאיובל03/04/2014
היי אני פשוט מרגישה צורך לפרוק מה שיושב לי על הלב במשך 6 שנים , ההורים שלי התגרשו לפני 14 שנים והקשר שלי עם אבא נותק לפני 6 שנים ... היום אני בת 18 ומאז גיל 12 עד היום אני מאשימה את עצמי בניתוק הקשר עם אבי , אבי נשוי בשנית ואשתו גרמה לכך שהמצב ישתנה ומהילדה האהבה של אבא הפכתי לנטל בחיים שלו .. עד שהעניין התפוצץ והוא לא מעוניין לשמוע ממני .. אני מנסה להבין בשביל מה הוא הביא אותי לעולם ? בשביל לזרוק אותי לכל הרוחות ? אמא תמיד מנסה שאחזור איתו לקשר והיא אמא הכי טובה שיכולתי לבקש אבל לא משנה מה זה לא אותו דבר לגדול בלי אבא וגם היום אני לא מעוניינת בקשר איתו כי התבגרתי והוא לא מכיר אותי היום , הוא לא עבר איתי את גיל ההתבגרות ולא שום דבר שקשור לו
אני פשוט רוצה להבין למה ? למה כל זה קרה ? למה הוא לא רוצה להכיר בי מה הסיבה שלו אני מחזיקה דברים בבטן כבר במשך שש שנים ולא מדברת ויש לי כל כך הרבה לומר אני לא רוצה לחסוך במילים אבל זה לא עוזב אותי במשך שש שנים ולא משנה כמה אנסה לשכוח פשוט לא אצליח זה תמיד תופס אותי בשעות הקטנות של הלילה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבא - תגובה
שי ציון09/04/2014יובל הי, תחילה התנצלות על זמן ההמתנה להתייחסות. מהמכתב שלך עולה כאב למול הפגיעה שהרגשת מיחסו של אביך. גירושים הם מצב מורכב שבו ההורים מחליטים להיפרד כאשר בדרך כלל הילדים הם אלו שמושפעים ביותר מהמעשה אך לא יכולים להשפיע מהותית על המעשה. יחד עם זאת, קשה לי לחשוב על מצב בו הורה מפסיק לאהוב את ילדו בשל גירושים גם אם מערכת היחסים הופכת למסובכת וטעונה יותר (בוודאי כאשר אביך התחתן בשנית). נדמה כי את הולכת עם כאב וחווית פגיעה מאביך שנותרת בתוכך ומייסרת אותך במהלך הלילה. ויחד עם זאת אני רוצה להסתכל על העתיד. אומנם זמן רב אינך בקשר קרוב עם אביך אך עדיין נותר לכם עתיד שאפשר לחולל בו שינוי לטובת שניכם. על מנת לעשות כן, אני מציע לך לשוחח עם עם אביך, אפילו שאת כועסת עליו, שכן המצב שבו את שומרת בבטן לא מיטיב איתך. אולי זה יאפשר גם לו לומר על שעל לבו. יכול להיות שאפילו כדאי להציע לו שתיפגשו עם מטפל שיאפשר לכם לשוחח בפעמים הראשונות והטעונות בעזרתו וכך יקל עליכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)