נמאס לי..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נמאס לי..
    סתם אחת..
    23/04/2014

אני מפחדת.
    אני לא יודעת מה עובר עליי,ונמאס לי מרכבת ההרים הזאת שהולכת ולא נגמרת. פעם אני שמחה ופעם אני עצובה,וכשזה לא עובד לי אז אני פשוט לא מרגישה כלום.
    זה יעבור עם הזמן או שזה יהיה ככה תמיד? אני לא רוצה לפחד מעצמי,לפחד שעל כל משהו קטן אני מיד אשבר. אני רגילה לשנוא את עצמי. אני רגילה לפגוע בעצמי,אני רגילה לבכות,אני רגילה להיות פגועה, אני רגילה להיות לבד,אבל אני לא רגילה לחיים האלו. לחיים שאסור לי לאבד את עצמי,לשקוע בתוך הגועל שלי,לחיים שאני צריכה להיות תמיד בשליטה על עצמי,לחיים שכולם מסתכלים עליי ועל כל טעות קטנה שלי. אני מרגישה שאני תחת זכוכית מגדלת,ואני קטנה. קטנה בעולם גדול שאין לי מושג איך להשתלב בתוכו,ואם בכלל אני רוצה להשתלב בתוכו.
    קשה לי! אף אחד לא מבין אותי ואני משתפת ומדברת עליי ועונה לשאלות רק כדי שימצאו לי פתרון להעלים את הכאב הנפשי שלי אבל זה לא מצליח!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נמאס לי..

הוספת תגובה

• נמאס לי.. - תגובה

שי ציון
    01/05/2014

הי, תחילה התנצלות על משך הזמן עד למענה. הכינוי בו בחרת אולי מרמז גם על משהו ביחס שלך לעצמך ועל האופן שבו את חווה את יחס הסביבה אלייך,כ"סתם אחת" שאינה מעוררת תחושת ייחודיות ואת תשומת הלב למתחולל בתוכך כפי שהיית מעוניינת. נדמה שבמכתבך עובר כאב נפשי שקשור לקושי לייצב את החוויה שלך עם עצמך. את מדברת על "רכבת הרים" שאפשר רק לדמיין עד כמה רכבת זו היא מתישה, מפחידה ובשונה מבלונה פרק אינה נתונה לשליטתך ואין ביכולתך להפסיק כאשר תחפצי בכך. להבנתי, יש לך יכולת התבוננות עצמית שמאפשרת לך לסמן חלק מרכזי בכאב שאת חווה והוא בדיאלוג שלך עם עצמך - שהוא מחמיר ומעניש ועם הסביבה - שנחוות כשיפוטית ושממנה את צריכה לשמור על עצמך.
    הייתי רוצה לדעת בת כמה את, והאם יש לך דמויות בחיים עמם מתאפשר לך קשר אחר או שלידן את מרגישה עצמך מעט ככזו שהיא לא "סתם אחת"? את מוזמנת להגיב, שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

רוני
    22/05/2014

הכול יהיה בסדר, אנחנו איתך!=)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנסי ותקראי.

לירון
    29/05/2014

קודם כל שתדעי שאת השלב הקריטי בדרך לטיפול עברת בהצלחה! זהו השלב של איתור הבעיה. לרוב אנשים מדחיקים שבכלל קיימת בעיה ואף לומדים לחיות איתה והדבר יכול להוביל להידרדרות נפשית קשה שלעיתים אין ממנה דרך חזרה.

מכירה לא מעט אנשים במצב שלב ויכול להיות שזה סך הכל חוסר איזון בחשמך הנמצא במוח (נוירוטרסמיטר שמשתחרר ואחראי על מצבי הרוח) ולכן ממליצה לך בחום לפנות לפסיכולוג ואף לשלב טיפול פסיכיאטרי ושחס וחלילה לא תיבהלי מכך! את לא חולה ולא משוגעת וסתם שתדעי שיותר מ85% מהאוכלוסייה מקבל טיפול כזה או אחר.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - נמאס לי

אורלי והאנה
    29/05/2014

חמודה :
    החיים אמנם לא קלים, אך מההתנסות שלי שכל חוויה שאנו עוברים בחיים היא לצורך שיפור וקידום
    תשתדלי לחפש מאיפה נובעת הבעייה ולנסות לחפש פתרון ותיקון
    וכל חוויה מאחוריה יש חוכמה וזה לא קורא סתם והזמן יוכיח לך זאת
    חשיבה חיובית היא המפתח
    אני אומרת משפטים אלו בעקבות חוויות מאוד קשות שעברתי
    ומשפטים אלו עזרו לי לצאת ממצבים קיצוניים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו