שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    צופית
    30/06/2014

שלום אני בכיתה י עולה לכיתה י"א בתחילת שנה הייתה לי חברה טובה ואני הכרתי אותה ונהיינו חברות מאוד טובות אבל כול הזמן שיקרתי לה המצאתי לה סיפורים וגם שלחתי לה מכתבים רק שתאזין לי ושתתקשר אליי ולא הייתי מסוגלת לראות אותה מדברת עם בנות אחרות מהכיתה והיא מאוד אוהבת חברה ואוהבת לחבק בנות חברותית
    וכול פעם שאני רואה אותה מחבקת בנות מהכיתה אני יוצאת מהכיתה אני לא מסוגלת אני מקנאה לפני שבוע היא גילתה שכול מה שאמרתי לה במשך השנה הם שקרים והיא מאוד כועסת היא התרחקה ממני מדברת עם בנות אחרות ואני לא מסוגלת אני כול הזמן מתקשרת אליה והיא לא עונה היא לא אומרת בוקר טוב כלום אני פוחדת לאבד אותה כי אני מאוד אוהבת אותה
    היום היה מבחן בגרות ושלחתי לה מכתב בהצלחה ונראה לי שזרקה אותו
    ואני רוצה שהיא תחזור לאהוב אותי כמו פעם למרות שאני מפחדת לחנוק אותה כמו פעם שעבר
    אני לא יודעת אני מבולבלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

שי ציון
    02/07/2014

צופית הי נדמה כי המכתב מביא את הצורך הכל כך חזק שלך באדם שתרגישי פחות בודדה בחברתו.אך אולי צורך זה דווקא מקשה עלייך לשמור על הקשר לאורך זמן, שכן נדמה כי אינך מאמינה שאותה חברה תיהיה בקשר איתך אם תהיי פשוט את.מלבד זאת הקרבה "החונקת" כפי שכתבת אינה אלייך אלא לדמות מדומיינת שמשאירה בשאלה"האם היא רוצה להיות חברה שלי" .
    הייתי שואל אותך מדוע אינך מאמינה ביכולת שלך להתחבר לאחרים אם תשארי כמות שאת? הייתי מציע לך לשוחח עם יועצת בית הספר או דמות טיפולית אחרת. מלבד זאת אולי יכולת לעיין בפניות קודמות בפורום בנושא דומה.את מוזמנת להמשיך ולהגיב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו