דיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון
    דנה
    01/09/2014

בת 25. יש לי הוצאות והלוואות ואני לא מוצאת עבודה אני בבית נכנסת יותר לדיכאון ובבנק ובכל מקום אני במינוס ומתקשרים אליי כל יום עורכי דין והוצאה לפועל אני משתגעת בא לי למות ואני לא מוצאת עבודה ואין מי שיעזור לי
    ואני בחורה שמנה מתביישת בעצמי אני כל יום רק בוכה ובוכה
    אין לי כסף לכלום , לקנות אוטו לעשות רישיון לבגדים יפים
    ובעבודות שאני מוצאת חייב רישיון ואני משתגעת לא יודעת מה לעשותתתתתתתתת :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון

הוספת תגובה

• דיכאון - תגובה

שי ציון
    03/09/2014

דנה שלום,מכתבך אמיץ ונוגע ללב.נדמה שעולה מתוכו תחושה של בדידות ומחסור במשענת תומכת כך שאת נותרת לבד למול המציאות המורכבת שאיתה את צריכה להתמודד.מלבד הבדידות הדרך שבה את מתבוננת על עצמך היא של חוסר תקווה ואמונה בעצמך.להרגשתי במכתב הבאת את קצה הקרחון של סיפור חיים מורכב.נדמה שיותר מכל היית יכולה להיעזר בטיפול נפשי אולי דרך קופת החולים או במרפאת בריאות נפש ציבורי (כמעט ללא עלות כספית).הייתי מציע לך להיעזר באחת העמותות שמסייעות בתכנון כלכלי.העיקר שתכנס לחייך דמות תומכת שתישא איתך את משקל ההתמודדות עם חייך ותלווה אותך.כמובן שאנחנו כאן.שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו