מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיפור עצוב כולם לקרואדנה20/09/2014
כש הייתי בת 13 (היום בת 24)אני וחברה שלי התחברנו לצאט משיעמום והתכתבנו עם 2 בנים משועממים כמונו. אני נתתי לבחור 1 מהם את האייסיקיו שלי אז בזמנו שלא היה פייסבוק ולא כלום .. והמשכנו להתכתב. התכתבנו דיברנו הרבה, אפילו 24 שעות בלי הגזמה, הוא סיים בית ספר , עבד שנה, התגייס השתחרר חתם קבע השתחרר מהקבע התחיל לעבוד ועבר שנים עוד... כל זה עברנו ביחד.. וכל זה ? רק בטלפון עברנו בלי להיפגש. יום אחד הייתי בכפר שלו בהפתעה והפתעתי אותו ונפגשנו אחרי שנים שחלמנו לראות אחד תשני ולא האמננו למראה עינינו . תמיד חלם לישון איתי להיות איתי, וגם שהייתה לו חברה ולי חבר לא הפסקנו לדבר בחיים . אנחנו מעדות שונות.. ובחיים לא אוכל להיות איתו. להגיד תאמת הוא אחד האנשים הכי יקרים שלי גם שדיברנו רק בפלאפון תמיד ונפגשנו רק פעם אחד.. כי הוא גר ממש רחוק ממני . יום אחד אמרתי לו שהתחתנתי. והוא נפגע מאוד, אבל המשכנו לדבר בידיעה שחשב שיש לי בעל .. תמיד שיקרתי לו שהוא עובד לילה כשהייתי מדברת איתו כל הלילה. (בצבא העברנו 3 שנים ודברנו כל שמירה 4 שעות וגם שהיה מסיים עוד שעתיים) מטורףףףף כמה היינו מדברים . והוא תמיד היה מקנא אומר לי בעלך איתך את שלו וזה עד שיום אחד אמרתי לו נכנסתי להיריון . ובוםםםםם הכל עצר באותו רגע. אמר זהו את מקימה משפחה תהיי אמא ואיחל לי בבטוח שתהיי אמא מקסימה ונהדרת ובעלך בר מזל עם אישה כמוך שתמיד חלמתי והוא קיבל ולא אשכח את כל השנים ביחד ותמיד אזכור אותך . ממש ניתק תקשר נפגע לגמרי חשוב לציין שכל זה עשיתי כדי שלא יתאהב יותר ויהיה לי קשה יותר. הוא החליף מספר פלאפון .. בסדר.. אני לא יכולה להתקשר אמרתי יש לו תמספר שלי אחכה שיתקשר באחד הימים . ויום אחד עברתי לחברה אחרת בפלאפון החליפו לי מספר פלאפון . ועכשיו אני לא אשיג אותו והוא לא אותי !!!!! הקטע שאני לא יודעת איך קוראים לאמא שלו לאבא שלו לאחים שלו מספר בית כלוווםםם עליו !!!! אני כל כך מתגעגעת אליו אני בוכה כל פעם ובעבןדה באמצע נכנס לי לראש ויש לי צורך לדבר איתו. עכשיו הבנתי שאני מוכנה לוותר.על הכל להיות איתו !!! מה אני יכולה לעשותתתת ???? איך אוכל למצוא אותו ?!?!!! דיברתי אפילו עם חוקר ! הוא אמר שיש מצב שיוכל למצוא אותו אבל עולה אלפיםםםם:(((בבקשה תעזרו לי אוףףףף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה
כאן בשבילך!21/09/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיפור עצוב כולם לקרוא - תגובה
ד``ר עדי מרום הררי23/09/2014שלום לך,
מדבריך עולים חזק שני כוחות מנוגדים שחשת בו זמנית במהלך כל הזמן שהכרת את הבחור עליו את מדברת: מצד אחד משיכה ורצון להתקרב אליו, ומצד שני צורך להרחיק אותו ממך כנראה מתוך חששות שהקשר איתו לא יוכל להתממש כפי שאת היית רוצה. נראה שבפועל עשית הרבה דברים על מנת שלא יהיה ביניכם קשר, למרות שבתוכך לא רצית לסיים את הקשר איתו. אובדן הקשר נחווה ככואב ובלתי נסבל, אף על פי שלאורך זמן פעלת בכיוון זה. הייתי מציעה לך לבדוק עם עצמך מה גרם לך "לבחור" בסיום הקשר איתו, מה המשמעות של העובדה שיש ביניכם נתק כרגע, ואיפה את רואה את עצמך מבחינת זוגיות. כמו כן, הייתי ממליצה לך למצוא מישהו\י עליהם את סומכת (יכול להיות חברים, מכרים או אנשי מקצוע) ואיתם תוכלי לחשוב ביחד על הדברים וכך לקבל פרספקטיבה רחבה יותר.
כמובן אנחנו כאן ואת מוזמנת להמשיך ולהגיב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)