לא יודעת כבר מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת כבר מה לעשות
    אנונימית
    20/09/2014

אני בדרכ בסדר אני לא מבינה מה קורה לי עכשיו אני נורא אובדנית, בכל מקום שאני הולכת אני חושבת על איזו דרך להתאבד כי הרע בחיים שלי לא נגמר ואני מרגישה לבד זה כמו בור בלי תחתית, זה התחיל בתקופה שהיה לי ממש רע והייתי בבתי חולים עם בחזה וקשיים בנשימה, וזה המשיך כשאחי נפצע במלחמה האחרונה, וזה השפיע על כל הבית. מאז הפציעה כל הבית על קוצים ואני בנאדם נורא עקשן ודפוק שעושה הכל הפוך, כולם מצפים ממני למשהו אחד ואני עושה דבר אחר, אני בסדר, אני באמת משתדלת לרצות את כולם אבל אני לא מצליחה.. אפילו את עצמי אני לא מצליחה לרצות. אני לא מצליחה לישון בלילה כמו שצריך, אחי עבר טראומה במלחמה ומאז יש לו התפרצויות זעם והוא פשוט לא מפסיק לאיים עליי ולבקר אותי ולריב איתי על כל מה שאני עושה.. לקחתי כדורים לפני חודש וזה פשוט לא השפיע אליי רק הייתי עייפה והתעוררתי כאילו כלום. אני באמת לא מפסיקה לחשוב על התאבדות, אני לא רוצה לחיות, אין לי טעם לחיות, אני מרגישה שאפילו המשפחה שלי לא רוצה שיהיה לי טוב וכולם עסוקים בעצמם וכשאכפת להם ממני זה רק בשביל לנקות או לעזור להם במשהו.
    אין לי על מי לסמוך.
    הץחלתי טיפול פסיכולוגי וזה גם לא עזר.
    אין לי כוח לחיים האלה יותר, באלי להיעלם מהעולם הזה.!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת כבר מה לעשות

הוספת תגובה

• לאנונימית

כאן בשבילך!
    21/09/2014

הסיפור שלך ככ ענקי! להגיד את האמת? אני גאה בך שאת עדיין כאן! אני מבינה את הקושי בלחיות עם אדם שיש לו התפרצויות זעם, בעוד שגם לך יש בעיות משל עצמך. אבל להתאבד זה לא הפיתרון! החיים מלאים בקשיים, תמיד יבוא הדבר שנראה לנו הכי עצוב ומדכא שבגללו נראה שצריך לשים להם סוף! אבל יהיו לך עוד המון אכזבות, ובדיוק באותה מידה גם שמחות! יהיו לך המון חברים, יכולה להיות לך משפחה אוהבת שאת בעצמך תרכיבי! יש לך את היכולת לשנות לעצמך את החיים! להביא ילדים, לתת אושר לאדם שיהיה בעלך, זה שווה הכל! לפני שאת עושה צעד פזיז, תשבי ותחשבי על זה. האם זה באמת שווה את כל החיים שעברת עד עכשיו? אולי תנסי להוכיח את עצמך! תנסי להתקומם ולהוכיח לעולם האכזר הזה שאת לא נכנעת ! תילחמי! החיים שווים את זה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודעת כבר מה לעשות - תגובה

שי ציון
    21/09/2014

הי, טוב שיצרת איתנו קשר ונראה שמכתבך מבטא צד בתוכך שמבין שהחיים יכולים להיות מקום טוב יותר עבורך מזה שאת חווה כעת. זאת, מבלי להתעלם מהכאב הבלתי נסבל שאותו את חווה. הייתי רוצה שתשיבי לי על מספר פרטים משמעותיים על מנת שנחשוב יחד כיצד ניתן לסייע לך: 1. מה גילך? 2. כמה זמן את מרגישה את תחושת הבדידות והכאב? 3. ממתי את מרגישה דחף למות? 4. מתי התחלת טיפול פסיכולוגי כמה זמן התמדת בו ומה הביא לסיומו?
    אודה לך אם תשיבי לשאלות ונמשיך.שי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו